пʼятниця, 29 жовтня 2010 15:44

Адміністрація президента про адмінресурс: ми краще організовані

Адміністрація президента про адмінресурс: ми краще організовані

Глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін вважає нормальною масову присутність Партії регіонів на першій позиції в бюлетенях на виборах всіх рівнів.

Про це чиновник сказав під час брифінгу у Києві.

"Причина в тому, що Партія регіонів найкраще організована і найбільше вмотивована на перемогу...У Партії регіонів більше ресурсу, бо це найчисельніша партія в Україні", - сказав він.

На думку Льовочкіна, "представники партії дуже ефективно спрацювали в день, коли визначалися місця у бюлетенях".

В той же час, глава АП переконаний, що на місцевих виборах не буде виявлено значних порушень.

"Є всі підстави говорити, що системні порушення зафіксовано не буде. Будуть окремі випадки більшого або меншого рівня", - сказав глава адміністрації.

Водночас Льовочкін звернув увагу, що місцеві вибори - це одночасно проведення 23 тисяч 602 виборчих кампаній на різних рівнях.

"Кількість бюлетенів величезна, будуть і черги, й інші нюанси", - зазначив Льовочкін.

На питання, чи зацікавлений Янукович у збільшенні представництва Партії регіонів у місцевих радах, Льовочкін відповів: "Президент зацікавлений, щоб склад рад відображав настрої населення".

"Президент сказав, що він - президент всієї країни, не підтримує жодну партію, видав спеціальний указ щодо чесного волевиявлення", - нагадав глава адміністрації.

Він додав, що Янукович у п'ятницю не братиме участь у форумі Партії регіонів "Будуємо нову країну".

Також Льовочкін вважає неправдивим повідомлення про виявлені фальшиві бюлетені.

"Поки є підстави говорити про провокаційний характер виявлених фальшивих бюлетенів. Дехто намагається створити уяву, що програш є результатом використання фальшивих бюлетенів та недобросовісної конкуренції", - додав він.

Раніше представники влади заявляли, що Партія регіонів отримала перший номер у списку завдяки кращій організації. Водночас опозиція звинуватила "регіоналів" у використанні адмінресурсу.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація президента про адмінресурс: ми краще організовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі