неділя, 18 травня 2014 17:47

Яценюк зараз мало що вирішує, країною керує Тимошенко - Герман

Яценюк зараз мало що вирішує, країною керує Тимошенко - Герман
Фото:ru.tsn.ua

Колишній заступник голови адміністрації президента України, радник Віктора Януковича і його прес-секретар Ганна Герман вважає, що країною керує Тимошенко, а корупція стала безмежною і хаотичною.

Про це Герман заявила в інтерв'ю російському виданню: "Ці люди, що прийшли до влади з демократичними гаслами, насправді дуже далекі від ліберальних цінностей. Не всі, звичайно: мені подобається той же Яценюк, але він мало що вирішує - керує-то країною Юлія Тимошенко... І ви бачите, що зараз від країни на очах відвалюються шматки. Крим відійшов від нас миттєво, хоча такі речі по відділенню проходять зазвичай роками".

Герман не заперечує помилок Януковича, але вважає, що він був стіною, яка гарантувала стабільність, а сьогодні складно передбачити навіть події завтрашнього дня. Особливе занепокоєння у радника екс-президента викликає корупція: "Нинішній рівень корупції катастрофічний, хоча при Януковичі він контролювався хоч якось його ж людьми. Корупція була керованою, сьогодні ж вона безмежна, хаотична, і до осені, я боюся, може бути нова революція з головним посилом - проти злодійства".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк зараз мало що вирішує, країною керує Тимошенко - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі