вівторок, 25 вересня 2007 09:24

Яценюк запропонував ООН екологічну конституцію

З пропозицією ООН прийняти екологічну конституцію Землі на Генеральній асамблеї ООН виступив міністр закордонних справ Арсеній Яценюк.

За словами міністра, в світі потрібно негайно ввести новий екологічний порядок. За порушення екологічних норм Яценюк пропонує встановити жорсткі міжнародні санкції.

У Нью-Йорку, де проходить Генасамблея, Яценюк також провів переговори з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. Вони домовилися пожвавити роботу міждержавної українсько-російської комісії.

Арсеній Яценюк, міністр закордонних справ України: "Двосторонній переговорний процес рухається дуже позитивно з Російською Федерацією. Про що ми ще домовилися – це про персональну зустріч у Бєлгороді, якщо все буде добре. Отже після українських виборів і призначення російського уряду ми тільки інтенсифікуємо діалог", передає "Газета по-Киевски" з посиланням на ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк запропонував ООН екологічну конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі