неділя, 13 липня 2008 16:44

Яценюк "підклав свиню" нардепам

Яценюк "підклав свиню" нардепам

Електронна система голосування "Рада" з початку нової сесії матиме спеціальний режим функціонування, який передбачатиме особисту присутність народного депутата на пленарному засіданні. Про це заявив голова Верховної Ради Арсеній Яценюк під час робочої поїздки до Автономної Республіки Крим.

Як повідомили у прес-службі Верховної Ради, за словами спікера, розпорядження щодо оновлення електронної системи голосування "Рада" введено в дію.

"Я обіцяв, і я реалізував пряму конституційну норму – особисте голосування народного депутата. Хто не хоче працювати у парламенті – є можливість написати заяву", - наголосив Яценюк.

Він висловив думку, якщо не будуть змінені підходи народних обранців до процедури голосування, це негативно вплине на рейтинги політичних сил, які представлені у парламенті.

"Я буду публікувати списки тих людей, які ходять на роботу, і тих, які не ходять. Країна має знати своїх героїв", - пообіцяв керівник парламенту, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк "підклав свиню" нардепам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі