понеділок, 14 червня 2010 16:52

Яценюк озвучив мультик

Яценюк озвучив мультик

Нещодавно політик озвучив мультфільм студії Pixar-Disney. Зазвичай, такі короткометражки є своєрідним повчальним бонусом перед повнометражним мультфільмом Pixar-Disney.

Цього разу історія про відносини двох мультяшних персонажів Ночі і Дня передуватиме третій частині відомого мультиплікаційного фільму "Історія іграшок 3".

Короткометражка розповідає про конфлікти і непорозуміння між двома персонажами, зображеними у вигляді чоловічків-крапельок. Один із них був Ніччю, інший – Днем. Вони не довіряли одне одному, сперечалися, доки не зрозуміли, що не можуть існувати одне без одного. Бо кожен з них є різним поглядом на один і той самий світ. Саме в цей момент із радіодинаміка лунає голос Арсенія Яценюка, який остаточно переконує героїв вийти з полону упереджень, не боятися нового й невідомого, адже найяскравіші речі у Всесвіті – це ті, що найзагадковіші.

Короткометражка "День і Ніч" особлива. У різних країнах цей мультик озвучують відомі політики. Наприклад, у Чехії - Вацлав Гавел, у Хорватії – Іво Йосипович.

Оригінальну версію "Історії іграшок 3" озвучували Том Хенкс, Майкл Кітон, Вупі Голдберг. Прем"єра мультфільму в Україні запланована на 24 червня.

Фронт змін
Зараз ви читаєте новину «Яценюк озвучив мультик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі