середа, 02 лютого 2011 22:36

Яценюк назвав проблему демократів: "Багато говорять"

Яценюк назвав проблему демократів: "Багато говорять"

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк запевнив, що готовий об'єднуватись з усіма партіями, які підтримують його ідеологію.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", коментуючи можливе майбутнє політичне утворення.

"Потрібно провести ширшу дискусію про об'єднання. Є певний міф, якщо два, три, п'ять чи десять лідерів політичних партій домовляться, то це буде потужне об'єднання і щось зміниться в Україні. Нам треба домовлятися не з політичними лідерами, а з народом. Об'єднання потрібно тільки для того, щоб політичні лідери, які готові взяти на себе відповідальність, представили українцям план змін. План реформ і свою програму діяльності", - розповів депутат.

За словами Яценюка, він "відкритий до перемовин з усіма".

"Ідеологічна платворма партії "Фронт Змін" є на сайті. Наша позиційна платформа іде у форматі за що ми і проти чого", - наголосив політик.

Разом з тим, він не відповів на запитання коли відбудеться з'їзд новоствореної політсили. Натомість сказав: "Дуже багато політичних партій. Я їх щиро шаную. Проте ми — різні політичні покоління. Частина — з минулого, інша частина з майбутнього. Я хочу, що ми були політичним поколінням з майбутнього".

Яценюк також вважає, що демократи дуже багато говорять.

"Підписують цілу купу документів, розповідають як усе буде добре. Проте на стадії, коли вже треба зробити, там завжди провал. Тому з партнерами домовляємось так — спочатку зробимо, а потім будемо коментувати", - додав лідер "Фронту Змін".

Як відомо, партії "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та УРП "Собор" заявили про намір об'єднатися в одну політичну силу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк назвав проблему демократів: "Багато говорять"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі