четвер, 11 квітня 2019 12:28

Яценюк назвав Гройсмана другом і нагадав йому про відставку

Колишній прем'єр Арсеній Яценюк нагадав чинному главі уряду Володимиру Гройсману про свою відставку. Це сталося на безпековому форумі в четвер.

 

"Наше гасло є незмінним — never, never give up (ніколи не здавайся. — Gazeta.uaa). І ми ніколи не зійдемо з цього шляху. У нас є впевненість та ідея", — заявив Яценюк.

Тим часом у залі сиділи Гройсман, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Президента Петра Порошенка, який відвідував форум торік, не було.

 

"На нашому форумі присутній прем'єр-міністр України Володимир Борисович Гройсман (оплески у залі). Особисто це друг, а політично — це людина, яка протягом останніх 3 років очолює уряд.

До речі, Володимир Борисович, я саме 3 роки тому заяву про відставку передав до парламенту", — сказав Яценюк Гройсману, що викликало сміх у залі.

Після цього Яценюк заявив, що Гройсман "прийняв на себе дуже багато ударів", але "не зійшов зі шляху продовження реформ".

На форумі обоє обійнялися.

 

Водночас Гройсман заявив: "Думаю, що парламентські вибори можуть створити саме таку коаліцію, яка була би покликана на продовження реформ і зміцнення держави. Це наше завдання для всього суспільства".

Також на форумі були міністр оборони Степан Полторак і секретар РНБО Олександр Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилася нова соціологія перед другим туром

У лютому на з'їзді "Народного фронту" Арсеній Яценюк заявив, що не йтиме у президенти. Натомість сказав, що його партія буде боротися за перемогу на виборах до Верховної Ради і формування нового уряду.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк назвав Гройсмана другом і нагадав йому про відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі