середа, 21 жовтня 2015 12:15

Яценюк чекає на пропозиції щодо кандидатури міністра в справах АТО

Яценюк чекає на пропозиції щодо кандидатури міністра в справах АТО

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк просить профільні відомства та парламентську коаліцію надати йому пропозиції щодо кандидатури міністра в справах учасників АТО, який би діяв без створення окремого міністерства.

Про це він сказав на засіданні уряду в середу.

"Я публічно звертаюся до парламентської коаліції, міністра оборони, міністра внутрішніх справ, до неурядових організацій і членів Кабінету (Міністрів) з проханням: дайте мені пропозиції за призначенням міністра в справах учасників АТО, який би здійснював координацію роботи з медичного, психологічного та соціального напрямку... Сьогодні вже 131 тисяча учасників АТО", - сказав він.

Глава уряду нагадав, що прем'єр-міністр має конституційні повноваження вносити до парламенту кандидатури двох міністрів без створення міністерств.

Він розповів, що міністр у справах учасників АТО займатиметься координацією діяльності Міноборони, МВС, МОЗ, Мінрегіону, Мінсоцполітики з метою, щоби всі учасники АТО отримали належні їм пільги.

Яценюк пообіцяв внести кандидатуру міністра на наступному пленарному засіданні парламенту.

Згідно з календарним планом, чергове пленарне засідання Верховної Ради відбудеться 3 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк чекає на пропозиції щодо кандидатури міністра в справах АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі