понеділок, 28 липня 2008 17:34

31 липня відбудеться позачергова сесія Верховної Ради - Яценюк

31 липня відбудеться позачергова сесія Верховної Ради - Яценюк

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк скликає позачергову сесію парламенту 31 липня. Про це він сказав журналістам після засідання Ради національної безпеки і оборони, повідомляють "Українські новини".

"Сесія парламенту обов"язково пройде, і пройде вона в четвер, голова парламенту прийняв відповідне рішення", - сказав він.

Спікер відзначив, що має намір опублікувати в парламентському виданні "Голос Україні" 29 липня відповідний заклик до депутатів.

Яценюк відзначив, що цього дня Рада розглядатиме 2 питання: про схвалення указу Президента Віктора Ющенка про проголошення постраждалих від паводку західних регіонів зоною екологічного лиха, а також питання про внесення змін до державного бюджету на 2008 рік.

Спікер уточнив, що Рада може розглянути не тільки ті зміни до бюджету, які стосуються виділення коштів для компенсації постраждалим від паводку, але й будь-які інші пропозиції, розглянуті бюджетним комітетом.

Він скептично оцінив вірогідність розгляду депутатами інших питань.

Зараз ви читаєте новину «31 липня відбудеться позачергова сесія Верховної Ради - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі