неділя, 10 березня 2019 19:48

20 днів до виборів: Зеленського "повісять" в ЛНР, а Тимошенко платить масовці 30 грн
8

Юлія Тимошенко побувала на Хмельниччині та Вінниччині
Фото: Instagram
Під час поїздки повечеряла з родиною своїх прихильників
Тимошенко каже, що настав час перемог. Так підписала цю фотографію з тюльпанами
Петро Порошенко завітав на південь
Посеред тижня президент поїхав у Дніпро, побував на дитячому фестивалі танців

Президент Петро Порошенко поїхав на південь, Юлія Тимошенко збирає масовку за 30 грн. Володимир Зеленський розповів, що влада готує проти нього фейки, а Анатолій Гриценко виграв суд проти кривдника з президентської партії.

Gazeta.ua з'ясувала, що робили кандидати в президенти за 20 днів до голосування.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко у неділю, 3 березня, зустрівся із журналістами Интера, NEWSONE и 112 каналу. Екс-регіонал розказав ,як побороти бідність та закінчити війну на Донбасі.

У четвер Бойко розказав, як планує забезпечити мирний розвиток. Пропонує 5 кроків – зупинити війну без зброї, домовленостями із "всіма сторонами", зупинити тарифний геноцид, наповнити Пенсійний фонд, побороти корупцію і відновити економіку.

Шоумен Володимир Зеленський протягом тижня зустрічався з експертами. Говорили, як зупинити крадіжки в армії, як мотивувати студентів прийти на вибори і про українські суди.

У четвер виклав відео, де розповідає про погрози, фейки, кримінальні справи, які готує влада проти нього. Нібито планують розмістити його виборчі білборди в псевдореспубліці ЛНР.

"Подаруємо вам навзаєм законні "подаруночки". Що хочете, відпусточку чи путівку в карцер? Нічого для вас не пожалкуємо!", - заявив Зеленський.

Голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко у Рівному відвідав виробництво льону, зустрічався з журналістами та виборцями.

А 6 березня розказав прихильникам, що виграв суд у народного депутата Олександра Бригинця.

"Депутат БПП Бригинець поширив брехливу інформацію про мене (щодо нібито розпродажу озброєнь та військової техніки) - тепер він повинен її публічно спростувати та ще й сплатити на мою користь 1409,60 грн судового збору", - написав Гриценко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На користь Гриценка знявся третій кандидат

Президент Петро Порошенко 4 березня відвідав Одесу. Побував у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді. 5 березня завітав на Миколаївщину. 6 березня здійснив візит на Дніпропетровщину. Там фотографувався з людьми, сходив на дитячий фестиваль танців, Ташлицьку ГАЕС.

Того ж дня голова держави скликав засідання Ради безпеки і оборони.

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко продовжує їздити Україною – цього тижня побувала у Хмельницькій і Вінницькій області. На зустріч із Тимошенко у Київській області для масовки привезли 10 автобусів з мешканцями Вишгорода й Тетерева, пропонували заплатити по 30 грн за годину. Про це повідомив рух "Чесно".

"Сезон перемог в самому розпалі! Весна переможе", - виклала в Instargam фотографію з поїздок. Вона з машини вітається з жінкою на тлі тюльпанів.

Вибори президента відбудуться 31 березня цього року. За останніми рейтингами, набільше українці довіряють Володимиру Зеленському - 17,5%, Петро Порошенко має 13,1%, Юлія Тимошенко - 11,5%., Юрій Бойко - 6,3%, Анатолій Гриценко - 5,9%.

Зараз ви читаєте новину «20 днів до виборів: Зеленського "повісять" в ЛНР, а Тимошенко платить масовці 30 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі