пʼятниця, 15 березня 2019 19:48

15 днів до фінішу: Тимошенко стане героїнею фільму, Зеленського заблокував YouTube, а Порошенко погрожує конкурентам судом
11

Екс-регіонал Бойко поділився світлиною з жінкою, яка топить піч дровами. Українці не можуть заплатити тарифи за газ - коментує цю світлину політик
Фото: Facebook
На тижні Бойко також пообіцяв, що за його президентства українські кораблі ходитимуть Керченською протокою, а ще він домовиться про мир з усіма сторонами конфлікту
Анатолій Гриценко брав участь у Національному форумі добровольців і волонтерів, на його тлі інша кандидатка - Юлія Тимошенко
Гриценко також зустрівся з директором представництва Світового банку Сату Кахконен
Команда Зеленського пропонує прийти на "ЗеВибори президента"

YouTube-канал Володимира Зеленського заблокували, Петро Порошенко пообіцяв суд над кандидатами, які знищували Збройні сили. Про Юлію Тимошенко знімуть документальний фільм, а Юрій Бойко обіцяє завершити бойові дії, "як цього хочуть українці". До виборів залишилось 15 днів.

Gazeta.ua слідкувала, що роблять кандидати на фінішній прямій.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко пообіцяв мир, якщо стане президентом. Більшість українців, за його інформацією, виступають за припинення бойових дій.

"Почти половина украинцев поддерживает нашу идею прямых переговоров со всеми сторонами конфликта. Мы избавим украинцев от войны и обеспечим достойное будущее для наших детей", - написав на сторінці Бойко.

Бойко каже, що за його президентства українські судна будуть вільно ходити через Керченську протоку, а в Україні буде мир. Як він це зробить, не говорить.

Шоумен Володимир Зеленський у понеділок представив новий сезон серіалу "Слуга народу". "Новий Президент –– скоро!" - підписав відео.

Цього тижня на сторінці команди Зеленського у Facebook запросили українців прийти на "Вибори Зе!Президента" 31 березня. У четвер, 14 березня, YouTube заблокував канал Зеленського. Розблокували його наступного дня.

12 березня голова партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко поїхав у Запоріжжя. Пообіцяв, що його команда буде слідкувати за чистотою води і повітря. "Пріоритетом стане не лікування хвороб, а здоров'я людини!" - пише Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський "смалить": оприлюднили свіжий рейтинг кандидатів у президенти

14 березня він зустрівся з директором представництва Світового банку Сату Кахконен і брав участь у Національному форумі добровольців і волонтерів разом з іншою кандидаткою в президенти Юлією Тимошенко.

Петро Порошенко 13 березня приїхав у Чернігів на Раду регіонального розвитку. Там закликав своїх конкурентів, "які знищували Збройні сили України під час перебування на високих державних посадах", покаятись.

"Ніяка брехня вам не допоможе. Не допоможе політиканам, які мають понести відповідальність за руйнацію армії. І ніяких тут строків давності немає. Ніхто не уникне відповідальності, ані політичної, ані кримінальної".

Під час візиту до Чернігова на зустріч Порошенка з місцевими жителями прийшли активісти "Національного корпусу". Вони їздили за президентом у Черкаси, Житомир. Вимагають судити колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина Ігоря за корупцію в армії, до якої вони нібито причетні.

У середу Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря РНБО.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 14 березня відвідала форум Координаційної ради добровольців і волонтерів та зустрілась з Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Послом Хюгом Мінгареллі.

У вівторок Тимошенко виклала фото з американською режисеркою Мері Ламберт. Жінки п'ють каву та посміхаються. Ламбрет приїхали знімати документальний фільм про Тимошенко.

Вибори президента відбудуться 31 березня. Шоумен Володимир Зеленський лідирує у рейтингу президентських симпатій - за нього готові проголосувати 27,7%. Президент Петро Порошенко має 19,6% опитаних. Юлію Тимошенко готові підтримати 14,8% . За Юрій Бойка готові голосувати - 9,6%, за Анатолія Гриценка - 8,2%.

Зараз ви читаєте новину «15 днів до фінішу: Тимошенко стане героїнею фільму, Зеленського заблокував YouTube, а Порошенко погрожує конкурентам судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі