середа, 13 листопада 2013 10:40

"Регіонали" чекають на "дзвінок друга" з Банкової - нардеп

"Регіонали" чекають на "дзвінок друга" з Банкової - нардеп
Олексій Кайда. Фото: www.rbc.ua

"Свободівець" Олексій Кайда припускає, що сьогоднішнє позачергове засідання може тривати весь день.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

Нардеп пояснив, що досі тривають політичні консультації, щодо євроінтеграційних законопроектів.

"Сесія скликана, депутати прийшли, але питання в іншому — провладна більшість не готова голосувати за законопроект поданий опозицією. Немає політичної відмашки, повинен бути "дзвінок друга", а цей друг сидить на Банковій. От він має подзвонити своїй більшості і сказати: "Голосуємо"", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс з Квасневським прийшли в Раду і просять "дати попрацювати"

"Свободівець" пояснив, що опозиція пішла на всі поступки більшості і проголосувала в першому читанні "ганебні" законопроекти про прокуратуру та зміни до виборчого законодавства.

"Закони все ж можна змінити, а от Асоціацію — наврядчи. Думаю що в Партію регіонів був дзвінок, але із вказівкою не голосувати, аби законопроекти не були ухвалені", - додав Кайда.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговій сесії Верховної Ради мають розглянути три питання: законопроект щодо лікування ув'язнених за кордоном, законопроект про прокуратуру, та зміни до виборчого законодавства.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" чекають на "дзвінок друга" з Банкової - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі