четвер, 23 жовтня 2008 17:49

Черновецький на 100% впевнений, що стане прем"єром

Мер Києва Леонід Черновецький впевнений, що його блок на виборах набере не менше 10% голосів виборів і планує посісти посаду прем"єра за їх результатами.

Про це Черновецький сказав на прес-конференції у четвер.

За його словами, Блок Черновецького планує піти на вибори до Верховної Ради у блоці з Християнською демократичною партією і Християнсько-ліберальною партією.

"10% - це серйозна планка, але ми її здолаємо, хай лише люди активніше голосують за християн", - сказав мер.

"Досвід переконав усіх, що Київ – місто, що процвітає. І якщо ми наберемо 10%, а я в цьому впевнений, то я буду претендувати на посаду прем"єр-міністра України. Бо все, що ми зробили для Києва має бути трансформовано для всієї України", - додав він.

Черновецький також сказав, що згоден співпрацювати з усіма, "хто вірить в Бога і хто з Богом хоче змінити Україну".

При цьому він заявив, що у разі перемоги на виборах він залишить посаду мера і буде працювати у Верховній Раді, бо він на 100% упевнений, що жителі всієї України підтримають його на виборах.

Водночас Черновецький не зміг назвати людей, які входитимуть у першу п"ятірку його списку, зазначивши що усі вони будуть "хорошими і відповідальними", повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину « Черновецький на 100% впевнений, що стане прем"єром ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі