пʼятниця, 16 жовтня 2020 05:01

Віктор Євпак і Анатолій Бондаренко виходять у другий тур виборів мера Черкас

 

У другий тур виборів мера Черкас виходять лідер міської організації партії "Голос" Віктор Євпак і чинний голова Анатолій Бондаренко, який представляє політсилу "За майбутнє".

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, яке провів Дослідницько-аналітичний центр "Енігма" 2–4 жовтня. Фахівці опитали 1532 людей на шести виборчих округах міста Черкаси. Ставили два запитання: "Яку політичну силу ви готові підтримати на виборах до міської ради?" та "За кого з кандидатів у міські голови Черкас ви готові проголосувати?". Статистична похибка не перевищує 2,4%. Запитували тільки людей, які підтвердили, що голосуватимуть на місцевих виборах.

Анатолій Бондаренко набирає 40,54% голосів виборців, згідно з дослідженням. Віктор Євпак — 15,27%. Третім іде Віталій Ільченко з 8,81% голосів. Інші кандидати набирають менше 6%. Жодного не підтримують 6,92% опитаних.

Опитування Дослідницько-аналітичного центру "Енігма" свідчить, що після 15 вересня Анатолій Бондаренко втратив понад 10% підтримки, а рейтинг Віктора Євпака зріс майже вдвічі.

Обидва кандидати найближчим часом можуть зустрітися у студії видання "Вичерпно". Віктор Євпак вже дав згоду на участь у дебатах. Позиція Анатолія Бондаренка поки що невідома.

— Радий можливості поспілкуватися з Анатолієм, — каже Віктор Євпак. — Є чимало запитань до нього. Не менше їх і в мешканців Черкас, з якими регулярно зустрічаюсь у дворах. Хочуть спитати Бондаренка за невиконані обіцянки, терор "Нової якості", харчування в дитсадках. Готовий про це говорити з міським головою.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Євпак і Анатолій Бондаренко виходять у другий тур виборів мера Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі