пʼятниця, 14 вересня 2007 17:37

Тягнибок каже, що Партія регіонів його не фінансує

Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок, 38 років, запевняє, що не отримує грошей від Партії регіонів. Чутки про таке фінансування поширюються в українському політикумі та серед експертів. Мовляв, "Свобода" забирає голоси у "Нашої України—Народної самооборони" та БЮТу, а це вигідно Партії регіонів.

— Ми ні в кого не відбираємо. Ми забираємо своє. А Партія регіонів — це вороги. Із ними взагалі жодних контактів не може бути. Із ними навіть за стіл переговорів не сядемо. На відміну, до речі, від "Нашої України" та БЮТ, які постійно те й роблять, що бігають до Партії регіонів, — говорить Тягнибок.

Говорить, що нині "Свободі" нічого не можуть закинути, ось і вигадують фінансування від Партії регіонів.

— Коли Янукович приїжджав до Львова, то губернатор і голова обласної ради від "Нашої України" облизували йому задницю. "Бютівці" навколо нього на "лапках" ходили. Пісеньки співали, квіти дарували. І після цього вони звинувачують у тому, що мене хтось фінансує? Хоча б Бога побоялися! — гнівається Тягнибок.

Політик заявляє, що навіть виправдовуватися не хоче з приводу цих чуток.

— Це як у тому анекдоті: "Куме, будете багато говорити, то я піду під церкву і скажу, що твої три доньки-курви". А той відповідає: "Та в мене ж один син!". А кум відказує: "А я піду і скажу, а ти потім ходи по всьому селу й оправдовуйся".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок каже, що Партія регіонів його не фінансує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі