середа, 08 серпня 2007 17:01

Турчинов просить гроші для БЮТу

"Незважаючи на те що передвиборна кампанія тільки стартувала, уже почалося використання брудних технологій проти нашої політичної сили", — заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов, 43 роки, під час вчорашньої прес-конференції.

На його приїзд чекає переповнена зала журналістів. Турчинов намагається жартувати:

— Хлопці так стали, що навіть дівчат не видно.

Потім дістає з-під столу два плакати. На одному з них зображено косу Тимошенко у вигляді зашморгу. Зверху напис: "Розпуск Ради? Розпуск президента". На іншому зображені лідерка БЮТу і президент Віктор Ющенко, а між ними підпис: "Любі друзі".

— Ці плакати вироблялись у Києві на вулиці Борщагівська, 152б, у видавництві газети "Сегодня". Вона належить відомому магнату Ринату Ахметову, який іде за списками Партії регіонів. Я не думаю, що личить такому бізнесмену займатися такими речами, — говорить Турчинов.

За його словами, ці плакати масово розповсюджуються в регіонах. БЮТ звернувся до Генпрокуратури, МВС та СБУ з вимогою розслідувати ці факти.

— Але поки що невідомо, щоб вони прийшли до офісу газети "Сегодня" і попрацювали там в цьому напрямі. Мабуть, вони чекають, коли буде видано останній наклад для розповсюдження, — зазначає Турчинов.

Далі він каже, що на час передвиборної кампанії вирішив піти у відпустку з посади першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони.

— Я гарантую, що представники БЮТу і я не будемо використовувати ні службового транспорту, ні зв"язку, ні тим більше службового кабінету, — запевняє.

Звертається до урядовців, які є кандидатами у депутати, з вимогою зробити так само. Насамкінець заступник Юлії Тимошенко розповідає про фінансування БЮТ під час виборів.

— Думаю, що вже цього тижня кілька десятків мільйонів гривень нам перерахують спонсори, — каже він у телекамери, склавши перед собою руки. — Користуючись нагодою, просимо всіх, хто може нам допомогти, підтримати партію. Ми будемо дуже вдячні.

Журналісти сміються. Адже у виборчому списку БЮТу в парламент ідуть чимало мільйонерів і навіть один мільярдер.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов просить гроші для БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі