четвер, 23 серпня 2018 05:15

Благодійний фонд "Деликат" роздав 35 тисяч гривень фінансової допомоги

Автор: ФОТО надане благодійним фондом Деликат
  Благодійний фонд мережі магазинів ”Деликат” допоміг 14 людям
Благодійний фонд мережі магазинів ”Деликат” допоміг 14 людям

Традиційно благодійний фонд "Деликат" щомі­сячно роздає допомогу тим, хто її потребує.

— Я маю розсіяний склероз. Двічі на рік лягаю в лікарню на обстеження й лікування. Щомісяця на підтримку здоров'я витрачаю понад 4 тисячі гривень. Пенсія мінімальна. Сім'ї не маю. Дійшло до того, що просила в людей милостиню, щоб ліки купити. Почула про благодійний фонд магазину "Деликат". Звернулася. Запросили на вручення, — розповідає 76-річна Галина Шерстюк із Черкас.

Фонд укотре не залишився осторонь чужої біди. 14 осіб, до яких дійшла черга на отримання допомоги, запросили на зустріч. Люди отримали гроші та кошик продуктів від благодійного фонду мережі супермаркетів "Деликат" 21 серпня. Кошти збирали місяць. Небайдужі залишили у скриньках супермаркетів 35 тис. грн.

— До благодійного фонду "Деликат" звернулися по фінансову допомогу. Я інвалід ІІ групи, чоловік — першої, — говорить Світлана Середа, 50 років. — Крім пенсійних виплат доходу більше не маємо. Майже всі гроші витрачаємо на медикаменти. За благодійні кошти придбаємо ліки й продукти харчування.

— Допомогу від благодійного фонду "Деликат" отримали 12 пенсіонерів і 2 людей із захворюваннями. Загальна сума — 35 тисяч гривень, — розповідає Денис Буря, 28 років, голова благодійного фонду та директор мережі магазинів "Деликат". — Збирали з усіх боксів, які встановлені на касах магазинів мережі "Деликат", а також магазинів-партнерів. Крім грошової допомоги, вручаємо пакет із продуктами. До того ж ми розпочали дві благодійні акції. Перша — "Щасливі школярі". Головна мета — зібрати канцелярію для дітей із малозабезпечених сімей. У магазині "Деликат" у торговому центрі "Депо" на виході стоїть корзина, у яку покупці зможуть покласти придбане шкільне приладдя. Всю канцелярію передадуть дітям із малозабезпечених сімей до 1 вересня. Друга акція — "Маленькі дрібниці для великої справи". На касі продаватимуть наклейки, весь дохід від продажу яких перерахують на благодійність.

— Дякуємо всім відвідувачам супермаркетів "Деликат" та власникам магазинів-партнерів "Економ", "Економія", "Буревісник", "Казбет" Роману Дісканту та Олександру Карпенку, які долучилися до збору коштів, встановивши бокси в своїх магазинах", — каже один із засновників фонду Олег Хелетій.

Наталія ТКАЧЕНКО

Усім, хто потребує допомоги, можна зверта­тися на гарячу лінію благодійного фонду "Деликат" за тел. 0(96) 033 05 05.

Зараз ви читаєте новину «Благодійний фонд "Деликат" роздав 35 тисяч гривень фінансової допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі