вівторок, 29 серпня 2006 18:10
Віра Перцова
Віра Перцова
Віра Перцова

Сила запаху

 

Зазвичай перше кохання буває у школі. Уже в одинадцятому класі визначаються точно: хто кому подобається. Нам із подружкою не подобався ніхто. Здавалося, що хлопці якісь не такі. Подружка малювала на них карикатури. Під однією написала:"Смерть настигла их врасплох, или Сначала Сеня, а запах — за ним". Той Сєня, звісно, знав, що ми його не любимо, але за що — не знав.

Усі любили уроки біології. Біолог сказав, що будемо залюбки вирішувати генетичні задачки, так і сталося. Наввипередки лічили, скільки чорних кроликів народиться в чорно-білої пари. А потім учитель розкрив нам секрет привабливості.

— Ви знаєте, як чоловік і жінка вибирають одне одного?

І сам відповів:

— По запаху.

Біолог розказав нам ще й таке: жінки, які конкурують, ненавидять запах парфумів суперниці.

Увесь клас сидів і слухав, роззявивши рота. А Костя, який уже не з книжок знав про стосунки хлопця і дівчини, підняв руку:

— Скажіть, а з якого віку хлопцям можна починати статеве життя?

Біолог розсміявся:

— Я тобі так скажу, Костя: раніше почнеш — раніше закінчиш!

Сєня одразу після школи одружився з однокласницею

Ми закінчили школу, потім отримали вищу освіту. Коли хтось подобався — чи думали про запах? Мабуть, ні. Кажуть, що коли щось подобається — його не помічаєш. Але то про парфуми. Сєня, із вбивчим запахом, одразу після школи одружився з однокласницею. Їхній шлюб триває і досі.

Хтось не має сім"ї, але завів домашню тваринку. У моєї подружки — кіт. Її мама колись втратила довіру до чоловіків і зненавиділа кота. Ногою підкидала, погрожувала кудись вивезти. Подружка віднесла його на операцію. Кіт розповнів. Лише їсть і спить. А мама його як полюбила — навіть спить із ним. Уже свій, бо не є повноцінним представником чоловічої статі.

Зараз ви читаєте новину «Сила запаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі