вівторок, 14 березня 2006 18:32
Віра Перцова
Віра Перцова
Віра Перцова

Непристойна пропозиція

 

Днями мені зробили непристойну пропозицію. Чиновник від спорту запросив на змагання. Вони мають проходити у популярному гірськолижному містечку. Воно фешенебельне, і все там дуже дороге. А чиновник запропонував: "Хочете поїхати? Безкоштовно!" Неначебто все нормально, адже я — журналіст. Однак він додав: "Чому б не запросити таку гарну дівчину?!" Я взяла його телефон і попередила: "Поїду, але без того, щоб "гарна".

Перш ніж зважитися на якийсь відповідальний крок, я завжди раджуся з друзями. Подруга-юрист сказала: "Вєрка, не переживай, пішки додому не підеш. Я тобі дам гроші на зворотну дорогу". Її чоловік — міліціонер — поспівчував: "Тяжело вам, женщинам, приходится!" Від подруги я поїхала ночувати до мами. А на ранок телефонувала іншій подрузі. Вона — гінеколог, її порада була практичною: "Якщо мужик сподобався — їдь". Нашу розмову підслухала найкраща подруга моєї мами: "Знаєш, коли тобі буде за 40, то вже ніхто нікуди не покличе. Але... хіба ти їдеш там віддаватися?!"

Мій хлопець наступного дня зізнався: "Я пішов і випив пляшку коньяку, бо сприйняв це як зраду. Але, сонечко, як знаєш..."

Якщо мужик сподобався — їдь

Після таких порад варто побути наодинці, і я поїхала до себе. Дивилася у вікно маршрутки. Був вихідний, і на вулицях кипіла передвиборна робота. Багатша партія дорослим наливала, а дітям роздавала повітряні кульки. Бідніші кандидати ганяли агітмаршрутки. Вже у під"їзді з поштової скриньки дістала книжечку з порадами. А на звороті — портрет відомого депутата. Подумалося: "І кожен з них правий по-своєму. Виберу, що мені ближче".

Але як угадати — чи ти обираєш, чи тебе? Коли роблять не зовсім пристойну пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Непристойна пропозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі