четвер, 14 лютого 2008 17:06

Змінюючи прізвище на чоловікове, жінка бере долю його роду

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 43 роки. Після заміжжя життя перетворилося на кошмар, — пише пані Галина з Вінниччини. — Чоловік пив, скандалив, погрожував. За 13 років навіть не довів до кінця ремонт у квартирі. Піклувався більше про друзів, ніж про сім"ю. Ми давно розлучилися, але я досі хворію. Найбільш дошкуляє мігрень. Лікарі безсилі, в церкві стояти не можу — робиться зле. А ще я дуже худа".

Шановна пані Галино, у вашій квартирі не буде спокою та ладу, доки не знімете порчу. Перед вхідними дверима до вашого помешкання налили заговорену мертву воду. Відтоді там стоїть енергетичний чорний хрест. Треба освятити квартиру та поцікавитися в священика, як правильно підтримувати її енергетичну чистоту. Коли ви перебуваєте в храмі, потужні позитивні енергії спалюють ваші, негативні. Тому вам стає зле, дехто навіть непритомніє. Якщо зняти порчі й відновити функцію біоенергоінформаційної системи,  вам покращає.


"Я все життя не маю щастя, — пише читачка з Рівненщини, — Народилася 4 листопада 1949 року, а записана в метриці 6 січня 1950-го. Нахрестили Катериною, а в метриці зазначили інше ім"я. Iз нами постійно мешкала сестра моєї матері. Заміж не виходила, народила від мого батька дитину. Вона інтригувала, крала гроші, а казала — що то я. Підозрюю, що й мій чоловік мав інтимні стосунки з тіткою. Тепер неблагополучно й у моїх дітей. Але чоловіка це не турбує, він далі бігає до неї".

Доля людини пов"язана з датою народження, ім"ям та прізвищем. Змінюючи прізвище на чоловікове, жінка бере долю його роду. Ваша доля змінилася через помилку в метриці. Вам треба виправити їх в усіх документах. Крім того, ваша родина перебуває під впливом порч. Кожному треба здійснити корекцію біоенергоінформаційної системи.

Треба освятити квартиру та поцікавитися в священика, як підтримувати її енергетичну чистоту


Пише Вікторія з Полтавщини: "Порадьте, як мені врятувати свою сім"ю. Після 32 років свекруха занедужала, почала худнути. У її старшого сина це повторилося після 30. Молодший — мій чоловік— теж хворіє, схуд, болять ноги. Йому 38 років. Лікарі поставили діагноз: розсіяний склероз".

Шановна пані Вікторіє, у вашої свекрухи та її синів схожі симптоми хвороби. Це загальна слабкість, утома, невпевненість, зміна ходи. Вам треба звернутися за консультацією до лікаря. Корисно також скорегувати біоенергоінформаційну систему. У вашого чоловіка порчі на ногах і біополі, аура не має природного кольору.

Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа дасть пораду.

Зараз ви читаєте новину «Змінюючи прізвище на чоловікове, жінка бере долю його роду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі