пʼятниця, 09 квітня 2010 02:00

Володимира Кличка вважають найбагатшим женихом України

— В Україні більше 100 багатих женихів, — каже москвичка 47-річна Роза Сябітова. Вона 15 років працює свахою. Відкрила шлюбне агентство "Роза плюс", одружила півтисячі пар. — До мене часто приходять дівчата, просять, щоби познайомила з депутатом, спортсменом чи бізнесменом. Проте серед них мало молодих, холостих і адекватних.


Найбагатшим нареченим називає боксера 34-річного Володимира Кличка.

— То все вигадки, що в нього є дівчина. Кличко одружиться, але з тією, яку ніхто не знатиме. Йому потрібна дівчина проста і маловідома. Пасуватиме жінка 30 років, яка бавитиме дітей і стоятиме біля плити. Якщо візьме надто молоду, сім"я швидко розпадеться.

Статки Кличка-меншого оцінюють у кількадесят мільйонів доларів. За останній бій отримав 6 млн євро.

Завидний жених — нафтовий мільйонер Олександр Онищенко, 38 років. У лютому він планував одружитися з топ-моделлю Сніжаною Онопко. Але покинув її через відверті фотографії, які з"явилися в Інтернеті.

— Олександрові треба молода. Бажано модельної зовнішності — висока, з великим бюстом і довгими ногами. Він із тих чоловіків, який у шлюбі звик бути батьком. Його дружина — це, перш за все, донька, якою треба опікуватися. Він дуже прискіпливий, до 50 може залишитися холостяком.

Два роки тому Роза познайомила киянку із секретарем Київради Олесем Довгим, 29 років.

— Чула, що восени він одружується. З моїми дівчатами у нього нічого не вийшло. Він крутить жінками, як циган сонцем. Ціни собі не складе.

Нападаючий київського "Динамо" 25-річний Артем Мілевський має кілька мільйонів доларів.

— Він часто змінює дівчат. Буде завидним женихом іще років зо п"ять.  Якщо одружиться, сім"ї навряд чи триматиметься. Це вічний жених на виданні. Може, розлучитися через кілька місяців після весілля. Як обираєте чоловіка, дивіться, для чого він потрібен. Є чоловіки-дворняги і бультер"єри. Дворняжки — вірні. Будуть мити вам ноги і воду пити, але грошей не зароблятимуть. Гроші мають бультер"єри. Вони рідко бувають удома, приходять злі, втомлені. Від них не дочекаєшся сексу, ласки. Не шукайте чоловіків з усім комплексом. Ідеальних не буває.


Знайомитися Роза Сабітова радить будь-де, крім стадіону під час футбольного матчу. Тоді кавалера підчепити найважче.

— Програють жінки, які багато говорять. Чоловік — не батюшка і не психолог. Не треба говорити про свої проблеми. Робіть йому компліменти. Розпитуйте, де працює, чим захоплюється, чого розлучився з попередньою дружиною. Завжди майте під рукою візитівку, але не там, де написано, що ви — генеральний директор. Це злякає чоловіка. Якщо дали номер телефону, не дзвоніть першими. Не кажіть, що не можете без нього жити. Це робить чоловіків самовпевненими. Уявіть, що чоловік — дитя, а ви — кондитерський магазин. Не пропонуй весь асортимент одразу. Ніколи не кажіть "ні" чи "немає". Коли щось не подобається, використовуйте формулювання "так, але". Не погоджуйтеся на пропозицію продовжити перше побачення у ліжку.


Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка вважають найбагатшим женихом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі