четвер, 04 січня 2007 18:57

Умови участі в розіграші призів від "Газети по-українськи" на 2007 рік

1. У розіграші можуть брати участь лише громадяни України.

2. Для участі в розіграші слід надіслати передплатну квитанцію або її копію з відбитком календарного штемпеля. На квитанції мають бути вказані прізвище, ім"я та по батькові учасника. На квитанції або на конверті має бути чітко вказана адреса та контактний телефон (якщо є).

3. ТОВ "Видавнича група "Нова інформація", яке є засновником та видавцем "Газети по-українськи", не несе відповідальності за будь-які поштові помилки, не розглядає відправлень з недостовірною інформацією, а також заповнених нерозбірливо.

4. Усі ті, що передплатили та надіслали квитанцію або копію квитанції щоденної газети (передплатний індекс 94521), беруть участь у щотижневому розіграші одного призу в 500 грн і 10 призів по 50 грн та щомісячному розіграші 45 призів: одного холодильника, двох телевізорів, трьох велосипедів, чотирьох м"ясорубок, п"яти чайників, шести прасок, семи комплектів постільної білизни, восьми наборів каструль, дев"яти великих рушників.

5. Ті, що передплатили та надіслали квитанцію або копію квитанції тижневої газети (передплатний індекс 94522), беруть участь у щомісячному розіграші 45 призів: одного холодильника, двох телевізорів, трьох велосипедів, чотирьох м"ясорубок, п"яти чайників, шести прасок, семи комплектів постільної білизни, восьми наборів каструль, дев"яти великих рушників.

6. Передплатна квитанція дає право на участь у розіграшах протягом того часу, на який оформлена передплата.

7. Розіграш конкурсу "Виграй 500 гривень" проводиться один раз на тиждень, прізвища переможців друкуються щопонеділка.

8. Розіграш конкурсу "Виграй приз" проводиться один раз на місяць, прізвища переможців друкуються кожної останньої п"ятниці місяця.

9. Розіграші проводяться редакцією за допомогою пронумерованих кульок.

10. Результати розіграшів є остаточними й оскарженню не підлягають.

11. Грошові еквіваленти призів не видаються.

12. Призи можна отримати протягом одного місяця з дня публікації списку переможців у газеті. Про виграш переможці повідомляються телефоном, якщо він був указаний.

13. Призи та час їх вручення визначаються виключно ТОВ "Видавнича група "Нова інформація" й оскарженню не підлягають.

14. Податки сплачує редакція.

15. М"ясорубка, чайник, праска, комплект постільної білизни, набір каструль, великий рушник пересилаються поштою. Холодильник, телевізор, велосипед забирає переможець у редакції або в найближчому великому населеному пункті, у який є змога доставки через перевізників. Для цього треба попередньо зателефонувати за вказаними нижче телефонами.

16. Щоб отримати приз, переможець повинен мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. Ті, хто мешкає поза Києвом і не може приїхати по виграш, надсилають на адресу редакції копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта, а також копію ідентифікаційного коду. Тоді свій приз переможець одержує поштою. Увага: копії документів надсилаються тільки в тому разі, якщо ви стали переможцем конкурсу і побачили своє ім"я надрукованим у газеті.

17. Співробітники ТОВ "Видавнича група "Нова інформація", а також члени їх сімей до участі в розіграшах не допускаються.

18. Про дату та час отримання призів можна довідатися за телефоном: 8(044) 496 8651, 8(044) 492 8930.

19. Квитанції слід надсилати на адресу: "Газета по-українськи", а/с 67, м. Київ-53, 04053.

Зараз ви читаєте новину «Умови участі в розіграші призів від "Газети по-українськи" на 2007 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі