понеділок, 18 вересня 2006 13:51

"Сплю три години на добу"

Автор: фото: phl
  Наталя Могилевська і Володимир Гришко під час зйомок новорічного проекту ”Карнавальна ніч — 50 років потому” на кінофестивалі імені Довженка
Наталя Могилевська і Володимир Гришко під час зйомок новорічного проекту ”Карнавальна ніч — 50 років потому” на кінофестивалі імені Довженка

Вагітна 18-річна домогосподарка Валентина Дьоміна з Києва дві години вистояла в магазині дисків  "Євростар" у столичному Метрограді. Там Наталя Могилевська, 31 рік, влаштувала свою першу автограф-сесію.

— Щодня слухаю музику Могилевської, — зізнається фанатка. — Дуже мені подобається. Я вже на п"ятому місяці, мій дитьоночок теж слухає.

— Автографы ненавижу, — зітхає Могилевська. — Але люблю спілкуватися з людьми.

У суботу співачка презентувала україномовний альбом "Відправила message". Месидж у перекладі з англійської означає "повідомлення". Цей диск вона присвятила своєму новому хлопцеві.

— Я його зняла в кліпі, — каже. — Але так, щоб ніхто не помітив. В кінці  я лягаю до нього, голого, у ліжко. Це дуже мудрий, спокійний, успішний і гарний чоловік. Не хлопець, а мрія! Он він стоїть за дверима, — вказує пальцем у бік скляних дверей.

— Його якраз не пропускає охорона.

Худорлявий, коротко стрижений брюнет у чорному костюмі схвильовано протискується крізь натовп фанатів. Дарує Наталі букет рожевих троянд із короткими ніжками. Цілує у щоку й виходить на вулицю.

Зрозуміла, чому в моєму житті все не так

— Спасибі, — зашарілася співачка. — Він учора написав есемеску: "Давай увечері подивимося фільм". Я відповіла: "Втомилася, хочу тиші та спокою після зйомок. Ти ж хочеш мене, а не фільм". За півгодини він  приїхав, навіть фільм не взяв, — сміється. — Випили чаю, він поїхав додому спантеличений.

Зізнається, що кардинально змінила життя:

— Їздила до моря, на острови. Зайшла у воду, подивилася на небо і зрозуміла, чому в моєму житті все не так. Тоді зняла кліп із Кузьмою. А з Філіпом Кіркоровим у мюзиклі "Карнавальна ніч" заспівала пісню "Відірватися від землі".

На зйомках мюзиклу з Наталею фліртував 46-річний тенор Володимир Гришко.

— Наташеньку я люблю, — каже Гришко "ГПУ". — Якби в мене не було дружини Тетяни і двох дітей, одружився б. Колись навіть пліткували, що ми коханці, але це неправда. Наташа із чоловіком, Дмитром, їздила до нас на дачу, в село Великі Дмитровичі. Тепер буває сама. Ми п"ємо вино і розмовляємо про життя.

— Часу мало. Щодня по сім годин танцюю для проекту "Танці із зірками", — розповідає Могилевська. — Сплю три години на добу, ходжу на примірки.

14 серпня була друга річниця Наталиного одруження з київським бізнесменом Дмитром Чалим, 34 роки.

— Діма приїхав із квітами, — розповідає вона. — Привіз собаку — бордоського дога. Завів після нашого розлучення, бо я не хотіла тримати в квартирі таку "шафу". Випили шампанського. Мені було сумно. Зате після розлучення я не боюся: а) відмовити, б) ще однієї революції в Україні, в) яскравих вчинків, — розповідає далі. — Коли виходила за Діму, боялася, що весілля обговорюватиме вся країна. Фотограф, який знімав нас, продав знімки газетам. Тепер мені все одно.

Каже, що улюблена пісня з нового альбому — "Миша":

— Особливо подобаються в ній слова: "І посеред ночі совість, як миша, запищить".

Назву "Відправила месидж" альбом отримав тому, що співачка приймає багато есемесок. А от відправляє — рідше.

— Хіба що відповідаю, і то пишу коротко: "Ок", "Так", "Не знаю". Довгі листи складаю, коли закохана і не можу сказати це відверто в обличчя. Я, звичайно, не Набоков, але деякі його фішки — недомовки, трикрапки — використовую. Зберігаю есемески в комп"ютері, в папці "Книга". Зі мною спілкуються найгеніальніші на території СНД люди, — хвалиться. — Може, колись напишу про це книгу.

У прес-релізі, розданому журналістам, "ГПУ" налічила 45 помилок.

1975, 2 серпня — народилася в Києві
1980–1990 — працювала конферансьє у цирку, у Театрі естради, в єврейському театрі "Штерн"; взяла псевдонім Могилевська, справжнє прізвище — Могила
1995 — диплом фестивалю "Червона рута", перемога на "Слов"янському базарі"
1996 — вступила до Університету культури і мистецтв
1997 — перший сольний альбом "Ла-Ла-Ла"
із 2003 — ведуча програми "Шанс"
2004 — народна артистка України; вийшла заміж за київського бізнесмена Дмитра Чалого
2005 — розлучилася

Зараз ви читаєте новину «"Сплю три години на добу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі