пʼятниця, 26 квітня 2013 07:15

Сніжана Єгорова посварилася з чоловіком через переїзд до Америки

Автор: фото з сайта www.segodnya.ua
  Актриса Сніжана Єгорова хоче переїхати до США задля майбутнього дітей. Колекціонер і артист Антон Мухарський не погоджується
Актриса Сніжана Єгорова хоче переїхати до США задля майбутнього дітей. Колекціонер і артист Антон Мухарський не погоджується

Акторка 41-річна Сніжана Єгорова посварилася зі своїм чоловіком, артистом і колекціонером 44-річним Антоном Мухарським. Вона хоче переїхати до США через два роки, а чоловік проти.

— Я запитав у Сніжани: навіщо вона постійно говорить про переїзд? А вона: "Ну, щось накипіло на серці", — каже Антон. — Інколи жінки надто емоційно реагують на якісь речі й можуть бовкнути зайве.

— Коли твоя хата палає, ти намагаєшся її загасити. Але коли розумієш, що невдовзі тобі на голову впаде дах, то хапаєш дітей у чому є і біжиш на вулицю дякувати Богу, що лишилися живі, — говорить Сніжана. — Я думаю про переїзд до Америки, але не прямо завтра. Даю собі на це два роки. Чоловік не хоче, бо він — палкий патріот України. Але розбіжності в поглядах мені не завадять. У першу чергу я — мати. Для мене мої діти та їхнє майбутнє — найголовніше за все, що є у моєму житті.

Цього літа до Америки переїде середня донька Сніжани — Олександра. Навчатиметься у голлівудській школі акторів в Лос-Анджелесі. Житиме у прийомній сім'ї, щоб удосконалити англійську мову.

Єгорова заміжня за Мухарським шість років. Народила від нього трьох дітей: 6-річного Андрія, 3-річну Аріну та 12-місячного Івана. Від першого шлюбу з режисером Семеном Горовим має 20-річну Анастасію та 15-річну Олександру.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова посварилася з чоловіком через переїзд до Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі