вівторок, 26 липня 2016 05:50

Сина Януковича перепоховають на Донбасі

Дружина екс-президента Віктора Януковича 66-річна Людмила не ставить пам'ятник на могилі свого сина Віктора. Його поховали поблизу Свято-Микільського храму в Севастополі. Там стоїть дерев'яний хрест. Щодня приносить свіжі квіти, переважно червоні троянди.

20 березня торік 33-річний Віктор провалився під лід на озері Байкал в Іркутській області Росії. Їхав мікроавтобусом "Фольксваген Мультивен".

— Людмила Янукович важко пережила загибель молодшого сина. Через це має проблеми зі здоров'ям, — розповідає колишній охоронець президента-втікача В'ячеслав Заневський. — Жінка доглядає за могилою. Тіло сина сподівається перепоховати в Донецьку.

— Спочатку ходили чутки, що в могилі похований хтось інший, — кажуть відвідувачі монастиря. — У спеціальному реєстрі міста інформації про цей похорон немає. Схоже, сім'я Януковича домовлялася з настоятелем Свято-Микільського храму. Бо могила розташована на землі, яка є власністю церкви.

У Віктора залишилися 6-річний син Ілля та дружина Ольга, 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Сина Януковича перепоховають на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі