вівторок, 07 липня 2009 18:31

Сімона Халеп позбулася шостого розміру грудей

Румунська тенісистка 17-річна Сімона Халеп зважилася на операцію зі зменшення грудей. При зрості 172,5 см і вазі 56 кг вона мала шостий розмір бюсту. У квітні заявила, що великі груди заважають їй грати на корті.

— Знаю, що мої груди мають ефектний вигляд, але не думаю, що зовнішність якось впливає на результат матчу. Зате бюст заважає рухатися і завдавати ударів, — каже Сімона. — Рішення про операцію далося мені важко, але не уявляю, як із такими грудьми досягти великих результатів у тенісі.

Кажуть, груди спортсменки важили 12 кг. Румунські прихильники тенісистки навіть збирали підписи на знак протесту проти її рішення.

Під час Відкритого чемпіонату Великої Британії з тенісу (Вімблдон триває два тижні, з 22 червня по 5 липня. — "ГПУ") Халеп лягла під ніж хірурга. Операцію робили у приватній лікарні. Сімона приховує, на скільки розмірів зменшила груди. Каже, тепер задоволена своєю зовнішністю.

У рейтингу жіночої тенісної асоціації Халеп на 269-й сходинці у світі. 2008 року вона виграла Відкритий чемпіонат Франції з тенісу серед юніорів.

Зараз ви читаєте новину «Сімона Халеп позбулася шостого розміру грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі