четвер, 07 травня 2020 00:50

"Шарик — единственная собака в многоэтажке. Сегодня он гулял 60 раз"

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у квітні

6 квітня в Україні посилили карантинні заходи. Заборонили гуляти в парках, ходити групами більш як двоє осіб і відвідувати громадські місця без масок.

"Вигулювати собак у парку — можна, але гуляти там із дітьми заборонено. В ломбард, епіцентр і в церкву — та пожалуйста. В парк — бозе упаси! А якщо в дітей буде рахіт, низький імунітет, і взагалі — майбутнє здоров'я цих дітей під питанням через відсутність свіжого повітря, прогулянок і сонця, то пофіг?"

Олена Суєтова, фейсбук

"Я придумала выход. В постанове сказано с "животными", поэтому вооружаемся учебником по биологии и вспоминаем, что человек — животное. Можно выгуливать ребенка или мужа".

Наталія Відлога, фейсбук

"Знакомтесь, это Шарик — единственная собака в многоэтажке. Сегодня он гулял 60 раз".

Тетяна Андресенко, фейсбук

"Прогулянка в парку по ціні тижня в Європі. З 6 квітня — всього 17 тисяч гривень".

Роксолана Абрам, інстаграм

Десяту частину території в зоні відчуження охопили лісові пожежі. Поширилися на території п'яти лісництв. Із 16 квітня тривали в Житомирській області. Вогонь охопив десятки гектарів насаджень і полів. Поліція розглядає дві версії: буревій, який обірвав електромережі, та підпал.

"Ці підпали влаштували через заздрість. Фільм "Чорнобиль", який подивився весь світ. Окупований Донбас, щоб ми були залежні від вугілля, окупований Крим — щоб не мали свого моря. Комусь вигідно, щоб у нас була біда".

Стефа Смукович, фейсбук

"Зєлєнська влада зачищає Полісся від українців. Готують землю до розпродажу. Тому горять ліси і цілі села".

Олександр Василик, фейсбук

"Зелебобіки всираються по всіх фронтах. Головне продукувати якісні відоси, а ідіоти нехай дивляться і радіють з того, що усе під контролем".

Богдан Скопненко, фейсбук

Слідчі Державного бюро розслідувань оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства екснардепці Тетяні Чорновол. Нібито 18 лютого 2014 року вона брала участь у підпалі офісу Партії регіонів у центрі Києва. Під час пожежі загинув охоронець, який був у будівлі.

"Слід очікувати політичного переслідування для всіх активних учасників Революції. Янукович повернувся. Поки що через своїх людей. Скоро й особисто з'явиться на якійсь посаді".

Дем'ян Ганул, інстаграм

"Відповідальність за переслідування Чорновол несе особисто Зе. Він призначив реваншистів на ключові посади. Він обрав ГПУ і ДБР. Він відпустив беркутню в Росію на вимогу Путіна. Зміна цінностей — його політична воля".

Володимир Цибулько, фейсбук

"Зеленський не вчиться на помилках попередників. Схоже, йому потрібна персональна демонстрація і засвідчення того, що буває зі зрадниками ­України".

Максим Литвин, інстаграм

130 тисяч вірян відвідали великодні богослужіння, попри заклики влади залишатися вдома. Поліція зафіксувала 19 випадків порушення карантину.

"Тепер є гарантія, що на карантині ще два місяці посидимо".

Артем Калінін, фейсбук

"Чомусь Аваков не поспішає висувати філії ФСБ звинувачення в підбурюванні до масових по­рушень умов карантину і нанесенню державі Укра­їна шкоди. Ці 130 тисяч зомбі самі не попер­лися б".

Сергій Гололобов, інстаграм

"Круто. Я з жінкою хочу виїхати на природу і мене оштрафують на 17 тисяч. Да, на природу, в ліс, де людей практично немає. Ну то ж не ­церква, в церкві ж не заразно, як на природі".

Андрій Турецький, фейсбук

"Всіх 130 тисяч до лікарні не приймати. Були в церкві, то хай туди і лікуватися від вірусу йдуть".

Наталія Абрам'юк, фейсбук

"Зате нашому президенту пощастило. Цього року не йшов до церкви на Великдень".

Олег Єсипенко, фейсбук

"Це спецоперація РФ: що більше українців заразиться, то їм краще".

Людмила Гавриш, інстаграм

У фракції "Слуга народу" повідомили, що колишнього президента Грузії і ексголову Одеської обласної державної адміністрації 52-річного Міхеіла Саака­швілі можуть призначити віце­прем'єром із питань реформ. Він заявив, що готовий прийняти цю пропозицію.

"А "бе-бе-бе" та поїдання краватки будуть?"

Володимир Купріянов, фейсбук

"Якщо Саакашвілі призначать віцепрем'єром, то продаж поп­корна та кукурудзяних паличок виросте настільки, що стане локомотивом розвитку економіки України".

Євген Магда, фейсбук

"От його там тільки й не вистачало. Нехай розкаже, як він по дахах тікав від Авакова. В присутності того ж Авакова, який сидітиме напроти на засіданні Кабміну. Цирк продовжує свою роботу, незважаючи на карантин".

Віктор Терен, інстаграм

"Дати посаду Саакашвілі — це початок кінця каденції. Доведено Шеварнадзе і Порошенком. Засікаємо, через скільки днів Зеленський стане баригою".

Антон Санченко, фейсбук

Зараз ви читаєте новину «"Шарик — единственная собака в многоэтажке. Сегодня он гулял 60 раз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі