четвер, 06 серпня 2009 16:38

Родове прокляття падає лише на чоловіків

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Турбує мене моє майбутнє. Мені 25 років, не знаю, що зі мною відбувається, — пише читачка з Тернополя. Імені не називає. — Ніби здорова, але почуваюся боязкою, нервовою. Маю багато друзів, знайомих, але довіритися нікому не можу. З родичами в негативних стосунках. Часто думаю, що я нікому не потрібна. Чи це родове прокляття?"

Київський цілитель Юрій Козлов, 44 роки, каже, що родового прокляття на дівчині немає.

— Рід передається по чоловічій лінії, тому й прокляття роблять лише чоловікам. І перший вид цього прокляття — це вимирання роду, коли в сім"ї народжуються лише дівчата. А на жінках родового прокляття бути не може, бо вони лише продовжують чийсь рід. У дівчини інша проблема. Мабуть, виросла одна в батьків, з дитинства пещена. А коли зрозуміла, що світ навколо неї вже не крутиться — почала ненавидіти його. Дівчина забагато вимагає від людей замість того, щоб робити їм добро. І заміжжя не треба боятися. Ви ж іще не були у шлюбі, не знаєте — добре там чи погано. Вийдіть заміж, переконайтеся. Буде погано — розлучіться, а ні — то живіть щасливо.


"У мене важко хворіє внук. Лікарі постановили рідкісний діагноз — дерматоліозм. Єдине лікування — гормони, — звертається у листі Галина Петрівна із Львівської обл. — Уже несила дивитися на хлопця — йому ж немає ще й 18 років. А до 16 взагалі не хворів. І до мене теж постійно хвороби чіпляються".

— Ніколи не чув, щоб гормони комусь допомогли. Вони, навпаки, занапащають. Якщо дитині з 16 років давати гормони, то у 25 здоров"я вже не буде. Навряд чи й дітей потім матиме. Організм вашого онука лише формується. Якщо тіло щось отримує ззовні, то перестає це виробляти. Тому раджу не їсти хімічних вітамінів. Від них в організмі почнеться гормональний перекос, людина на все життя може стати інвалідом. Краще зверніться до народних методів, лікуйте внука чистотілом, компресами з яблучного оцту. Енергетично вилікувати його хворобу неможливо.

Якщо тіло щось отримує ззовні, то перестає це виробляти

"Прошу у вас поради: чи можна, щоб на подвір"ї стояли вазони — карликові туї, а на зиму забирати їх на сходи в під"їзд будинку? — запитує жінка із м. Дунаївці на Хмельниччині. — Знаю, що є дерева, які мають негативну енергію. У нас туй аж п"ять".

— Негативної та позитивної енергії на землі немає. Є джерела і користувачі енергії. І дерева — так само. Туя насправді енергетичний вампір. Але в цьому є і позитивний бік. Уявіть ситуацію: йде людина ввечері додому з роботи втомлена, замучена. Проходить повз цю тую — і дерево витягує з неї шлаки та все наболіле. І додому людина заходить "чистенька". А от ліжко ставити біля туй шкідливо: вони витягнуть стільки енергії, що можна захворіти.

Зараз ви читаєте новину «Родове прокляття падає лише на чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі