четвер, 29 червня 2006 18:33

"Рік була заміжньою — і вже двадцять років сама виховую доньку"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Шановні читачі, дякуємо за листи, які ви надcилаєте. Жоден з них не буде залишений поза увагою, кожен із вас отримає відповідь.

"Прочитала в "Газеті по-українськи", що ви допомагаєте таким нещасним людям, як я, — пише пані Вікторія з Полтавської області. — Мені не щастить у житті. А чому — сама не знаю. Здоров"я ніби є, і водночас його немає. Навчаюся, спілкуюся з багатьма людьми, зустрічаюся з хлопцями. Але чомусь через деякий час розходимося. Чому так стається — не розумію. Ходжу в храм Божий і прошу Бога допомогти, одержати дозвіл на усунення моїх проблем з вашою допомогою".

Шановна Вікторіє, ви — здорова, розумна, гарна жінка. Але внаслідок свідомих біоенергетичних впливів (порч) ваша біоенергоінформаційна система не функціонує природно. До вашого організму надходить дедалі менше життєвої енергії. Ваше біополе має чорний колір від великої кількості негативної енергії. Воно ніби задихається. Це відбувається тому, що від природи ви належите до людей, яких називають космічними донорами. У вас рожеве біоенергополе. Ви завжди працюєте як санітар-донор, тобто "спалюєте" негативну енергію, якої навколо дуже багато. За законом збереження енергії, замість "спаленої" ви мали б отримувати чисту космічну енергію. Але цього не відбувається внаслідок порч. Тому поступово ваше поле перетворюється на своєрідний біоенергетичний смітник.

"Я відчуваю постійний дискомфорт, — пише пані Наталя з Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. — Причин своїх негараздів не знаю. Рік була заміжньою — і вже двадцять років сама виховую доньку. А так хочеться бути щасливою".

Мама їздила до бабок. Вони сказали, що мені "пороблено"

Причина вашого постійного дискомфорту така ж, як у пані Вікторії. Ви також біоенергоінформаційний санітар-донор. Можливо, хтось свідомо зробив вам порчу на самотність. Хоча не виключено, що ви відпрацьовуєте за якісь свої гріхи або за предків.

Серед листів читачів багато трагічних. Люди соромляться своєї біди і просять не друкувати своїх сповідей, не вказувати прізвищ.

"Чи буде колись у моєму житті хоч трішки світла? З дитинства мені поставили діагноз "міопатія" (я інвалід I групи). Мені 38 років. Зламала ногу і відтоді не ходжу, — пише Ірина з Івано-Франківської області. — Я знервована, знесилена, важкість у шлунку, тяжко на душі, у всьому тілі? Мама їздила до бабок. Вони сказали, що мені "пороблено".

Шановна пані Ірино, як і авторам попередніх листів, вам насамперед необхідно зробити корекцію біоенергоінформаційної системи. Тоді життєва сила на клітинному рівні наповнить ваш організм. А ваша життєва програма позбудеться негативних штучних впливів. Це — база, від якої залежить функціонування інших систем організму, його відновлення й успішне лікування у фахівців за профілем.

Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «"Рік була заміжньою — і вже двадцять років сама виховую доньку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі