середа, 23 лютого 2011 01:00

Помер брат Пугачової

Автор: фото з сайта www.ale.by
  Євген Пугачов, рідний брат російської співачки Алли Пугачової, почав хворіти після того, як поховав дружину Олену
Євген Пугачов, рідний брат російської співачки Алли Пугачової, почав хворіти після того, як поховав дружину Олену

У понеділок, 21 лютого, на 61-му році життя в одній із московських лікарень помер Євген Пугачов, рідний брат російської співачки Алли Пугачової. У нього стався серцевий напад.

— Дуже шкода Женю, — каже сусідка покійного Марія. — Останніми роками він тільки й робив, що переходив із клініки в клініку. Здоров'я у нього вже давно підірване. Відколи померла його дружина Олена й він сам мав виховувати двох синів. Жека Афганістан пройшов, у Казахстані на ядерних полігонах служив. Як справжній офіцер ніколи не показував, що хворий.

Євген Борисович не працював. Його забезпечувала сестра.

— Часто провідувала Женю в лікарнях, — продовжує сусідка. — З порога казав завжди: "Тут не тільки лікуватися, а жити можна. Це все сестричка для мене старається, вибиває найкращі клініки. Без неї я таке лікування не потягнув би". Лікуватися не любив. Являється з клініки, приходить у гості й лукаво так: "Маш, я знову з лікарні втік, трохи підремонтували — й додому. Аллуся як дізнається, знову наваляє мені. Ну, нічого, ми ще повоюємо. Пацанів ось своїх виростив, а тепер онуків побавити хочу".

Дві операції на серці мала й старша на рік за брата Алла Пугачова. Перед Новим роком їй повторно розширили звужені стінки судин.

— Ходила в передінфарктному стані, навіть не підозрюючи про це, — говорить артистка. — Лікарі страшно дивувалися, що я ще жива. Але вилікувалась. У нас це, певно, спадкове. І брату завжди намагалася допомагати. У нього було важке життя. З рідні більше нікого не маю.

Зараз ви читаєте новину «Помер брат Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі