вівторок, 12 грудня 2006 14:49

Павло Зібров збудував лазню

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Акторка Ольга Сумська зустрілася на ”Зіркових вечорах” із давнім знайомим — скрипалем Володимиром Майданюком, з яким не бачилася 20 років
Акторка Ольга Сумська зустрілася на ”Зіркових вечорах” із давнім знайомим — скрипалем Володимиром Майданюком, з яким не бачилася 20 років

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Стелла Захарова, 43 роки, і тенор Володимир Гришко, 46 років, зібрали в столичному Театрі імені Франка українських артистів і спортсменів. Передачу "Зіркові вечори видатних українців світу" 7 січня транслюватимуть на телеканалі "1+1".

Зі ста запрошених прийшла третина.

— Шкода, що не приїхали мої друзі з "Метрополітен-опера" та "Ла Скала", — скаржиться Гришко. — А Віталій Кличко полетів до Москви. Там стежив за матчем між боксерами Олегом Маскаєвим і Пітером Охелло за звання чемпіона світу.

Перед входом стелять червону килимову доріжку. Гості під"їжджають на білому й чорному лімузинах. Авто чергують неподалік, біля фонтану. Гришко підходить до театру, веде за руки сина Володимира й доньку Анну-Стефанію. Охорона завертає їх — і в білому лімузині знову підвозить до входу.

— Валер! — гукає Євген Паперний, 56 років. Актор тримає пластиковий стаканчик із коньяком. Обнімається з актором Валерієм Чигляєвим.

Колишня дружина Паперного Ольга Сумська, 40 років, разом із музикознавцем Святославом Белзою ведуть вечір. Інша пара ведучих — Захарова і Гришко. У фойє Сумську супроводжує соліст Королівського оркестру Бельгії Володимир Майданюк, який зараз живе в Каннах. Пише музику до французьких та американських фільмів.

Вони довго розмовляють. Сумська і Майданюк колись разом училися в театральному інституті в Києві. Вони побачилися вперше за 20 років.

— Отойди от нее! Ну, сколько можно говорить! — сердиться Паперний. І намагається з"ясувати стосунки.

— Идем, по водочке бахнем, — примирливо пропонує йому кавалер Сумської.

— Да пошел ты! — відмахується той.

У підкидного Гришко завжди в нас вигравав

Паперного і Майданюка розбороняє чоловік Сумської Віталій Борисюк, 43 роки.

— Я вчила вдома сценарій із чоловіком у ліжку, — розповідає Захарова. — Він був Гришком, а я — собою.

Олександр Пономарьов, 33 роки, сидить із 21-річною дружиною Вікторією. Вона на п"ятому місяці вагітності. Співак цілується з олімпійською чемпіонкою з плавання Яною Клочковою, 24 роки. За їхній столик підсідає актор Остап Ступка. Теж цілується з Пономарьовим.

— Я зараз депутатка Харківської міської ради. Скоро відкрию свою спортивну школу в Харкові, — розповідає Клочкова.

На сцену виходить співак Вітас, 27 років. Тонким голосом, затуляючи ліве вухо, виконує пісню Миколи Гнатюка "Птица счастья". Справжнє його ім"я — Віталій Грачов. Народився в Одесі. Кажуть, у липні Вітас таємно одружився в рідному місті з 22-річною Світланою. Сім років вони приховували свій роман. За столик Вітас не сідає, а повертається до гримерки N13.

49-річний Павло Зібров хизується довгим чорним волоссям. Раніше у співака на скронях була сивина.

— Я фарбувався в сірий колір, а тепер фарба скінчилася, — жартує. — Якась білетерша подумала, що це перука, хотіла зірвати.

Каже, що закінчив будувати на дачі смерекову лазню.

— Будемо там із Рибчинським у більярд грати. А з Гришком — у карти. Ми разом служили в армії, в ансамблі пісні й танцю Київського військового округу. Я грав після консерваторії на бас-гітарі, а Гришко через рік прийшов вокалістом. Ще молодий був, по-армійському — "салабон". Називали його Ґіві, бо чорнявий. У підкидного він майже завжди в нас вигравав. Це мене дуже дратувало.

Співачка Наталія Корольова, 33 роки, поспішає. В іншій залі — у столичній консерваторії виступає її чоловік, співак і стриптизер Тарзан. Ніна Матвієнко, 59 років, підносить до Наталі свій келих із шампанським.

— Мне нечем! — вигукує Корольова.

Матвієнко переливає в її бокал трохи напою.

Співачка Анастасія Стоцька, 24 роки, виконує українською "Замерзаю від твоїх слів".

— По татовій лінії я — українка, — розповідає. — Народилася у Києві. Виїхала звідси у 12 років. У 15 поривалася повернутися, бо закохалася в  київського хлопця. Але почуття швидко минуло.

Каже, що Новий рік зустрічатиме вдома.

— Продюсер Філіп Кіркоров мені дозволив, — зазначає. — Нещодавно мама почала збирати по неділях усю сім"ю. Кілька разів через гастролі я не приходила.

Після концерту Гришко ходить між столиками. Збирає коробки із солодощами і роздає дітям, які виступали.

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров збудував лазню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі