пʼятниця, 21 травня 2010 12:10

"На місці Верховної Ради раніше відьми на шабаші збиралися"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Киянин 67-річний Василь Стеценко склав карту Києва, на якій позначив місця з негативною енергетикою. Одне з них у районі Верховної Ради, інше — біля його будинку.

Василь Савович бере дріт, зігнутий посередині у формі зубця. Проходить з ним під деревами. Біля сусіднього дому, в провулку Квітневий, зубець підіймається.

— Отут починається полоса поганої енергії. З цього будинку на моїй пам"яті двоє людей вискочило і розбилося. І "швидка" частіше сюди приїжджає, ніж до інших під"їздів. За допомогою "лози" можна шукати алмази, вугілля, газ. Будь-які поклади у землі відчуваються, як аномалії. Тому рамкою можна однаково шукати і погані місця, і воду, і корисні копалини. Я розвідував нею поклади нафти на Сахаліні.

Говорить, що одне з найгірших місць у столиці біля Верховної Ради.

— Коли Конституцію приймали, тодішній спікер Олександр Мороз до себе запросив. Каже: розмова є. Я в кабінет зайшов, рамкою провів і виковиряв зі стін три жучки. На таке лоза теж реагує. Тільки сіли, як есбеушники увірвалися. Мороз запитує, чого прибігли? Вони пом"ялися і пішли геть.

Удома у Василя Стеценка на холодильнику лежить купа паперів. Серед них посвідчення помічника міністра охорони навколишнього середовища. Василь Савович створив фірму "Білокс", яка визначає аномальні місця, шукає поклади корисних копалин та воду.

— 1996-го Олександр Мороз мене у парламентську залу привів, попросив перевірити там енергетику. На місці Верховної Ради раніше відьми на шабаші збиралися, тому "лоза" показала потік негативної енергії. Щоб виправити це, я почепив на стіні гірський кришталь на пластинці слюди. Кристали переломлюють не лише світло, а й потоки енергії. Це було напередодні прийняття Конституції. Ввечері дзвоню. Мороз жаліється, що не прийняли ще. Кажу: до завтра ухвалять. Так і сталося, усю ніч голосували. Потім багато депутатів підходили, просили їм удома кристали поставити.


Під Московським мостом був цвинтар

Київський біоенергетик 44-річний Юрій Козлов каже, що в столиці переважає позитивна енергетика.
— Місто заклали так, щоб негативні потоки обминали його. Кияни, коли  оборонялися, стояли на хорошій землі, а вороги на гиблій. Дуже геопатогенне місце біля Московського мосту. В давнину люди це відчували і влаштували там цвинтар. Згодом проклали міст, на якому раз за разом стаються аварії. Новий міст, через Русанівські сади, будують в добрій зоні. Він буде одним із найблагополучніших.
Зараз ви читаєте новину «"На місці Верховної Ради раніше відьми на шабаші збиралися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі