пʼятниця, 28 листопада 2008 16:55

Микола Фоменко одружився із секретаркою

Російський актор 45-річний Микола Фоменко обвінчався із Наталією Кутобаєвою, 32 роки. Жінка працювала прес-секретарем губернатора Санкт-Петербурга Валентини Матвієнко. Друзі Кутобаєвої кажуть, що Наталя вже на третьому місяці вагітності.

Пара познайомилася в січні цього року. Фоменко був ведучим шоу "Справжній герой". Знімальна команда співпрацювала із прес-службою губернатора. Коли Микола запропонував Наталії одружитися, жінка облишила роботу й переїхала до нього в Москву. Їм обом подобаються гірськолижний спорт і дорогі автомобілі.

Про вінчання Фоменка й Кутобаєвої розповіли його друзі:

— Микола тим і відрізняється від ловеласа, що з кожною зі своїх коханих обов"язково розписується. Шлюб із Наталею у нього четвертий, але перший — перед Богом.

Обряд відбувся в московському храмі Великого Вознесіння біля Нікітських воріт. На церемонію наречені запросили найближчих друзів — десять осіб.

У лютому Фоменко розлучився із 33-річною актрисою Марією Голубкіною. Їхній шлюб тривав 13 років. Коли Микола закрутив роман із Кутобаєвою, Марія подала на розлучення. Екс-подружжя має двох дітей — 10-річну Настю та Івана, 5 років. Від першого шлюбу з однокурсницею Оленою Лебедєвою у Фоменка 28-річна донька Катерина. Вона вже народила йому онучок Аглаю та Машу. Із другою дружиною, солісткою армійського ансамблю танцю Людмилою Гончарук, дітей не мав.

Зараз ви читаєте новину «Микола Фоменко одружився із секретаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі