четвер, 09 квітня 2009 19:33

Мадонні заборонюють вдочерити дівчинку

Суд африканської країни Малаві не дозволив американській співачці 50-річній Мадонні вдочерити 3-річну Чіфундо Джеймс. Пояснив це тим, що іноземка мала б проживати в країні не менше двох років.

2008-го Мадонна всиновила Девіда Банду, якому зараз три роки. Суд 18 місяців роздумував, чи віддавати хлопчика. Та для Мадонни зробили виняток. Жінка пообіцяла раз на три роки привозити хлопчика до батька Йохана Банди.

— Девідові потрібен брат чи сестра з його рідної країни, — каже співачка.

Чіфундо Джеймс вона вибрала із двох сотень малавійських дітей, найняла для неї двох помічниць. Забрала до елітного готелю "Кумбалі", де зупинилася. Там співачка отримала травму: впала з бігової доріжки й пошкодила кісточку. Тренажер привезла із собою — у Малаві мало спортзалів. Місцеві жителі називають Мадонну "багатою білою жінкою".

Після рішення суду Чіфундо Джеймс повернули до місцевого притулку.

— Дитину не можна віддавати в неповну родину, — пояснюють представники малавійського суду. — Жінка не зможе виховувати стількох дітей сама.

Торік у листопаді Мадонна розлучилася із британським режисером Гаєм Річі після восьми років шлюбу. Їхній син 8-річний Рокко та прийомний Девід залишилися з матір"ю. Окрім них, у Мадонни є ще 12-річна донька Лурдес.

Зараз ви читаєте новину «Мадонні заборонюють вдочерити дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі