четвер, 16 листопада 2006 17:56

Листи читачів

 

Дуже здивувалася, коли повідомили, що отримала приз. По натурі я песиміст, ніколи не вірила в такі речі. Вислати квитанцію про передплату вмовила подруга разом із моїм сином.

Мені 50 років, уже п"ять років на пенсії. Була рентгенологом на заводі "Хіммаш" у місті Полтаві. Зараз працюю старшим інспектором із кадрів Решетилівського вузла поштового зв"язку.

Спочатку Вашу газету проглядала в листонош, які отримували її для доставки передплатникам, а потім вирішила передплатити.

Дякую за фотоапарат. Тепер будемо грати з подругою і  наступного року.



Малова Лариса Михайлівна
(переможець конкурсу "Вибери приз-вересень"),
смт Решетилівка Полтавської обл.





Шановні працівники "Газети по-українськи". Велике спасибі за газету, вона мені подобається. А ще цікава розвага з призами. Тільки погано, що виграють усі великі люди, но не простий труженик. Мені 82 роки, все життя працювала, а на старості захотілося подивитися телевізор. Але не в змозі купить. Надіюся, що коли-небудь виграю у вашій газеті.


Лисенко Катерина Іванівна
(переможниця конкурсу "Виграй 500 гривень-29"),
с. Манжелія Глобинського р-ну Полтавської обл.





Щиро вдячний Вам за виграш, він — перший у житті, хоча я вже пенсіонер. "Будьте нам все здоровы" — як кажуть у Одесі. А газеті процвітання на довгі роки.


Громлюк Віктор Федорович
(переможець конкурсу "Виграй 500 гривень-48"), м. Одеса




Пише вам пенсіонерка, 76 років. "Газету по-українськи" виписую з січня 2006 року. Люблю її читати, але мало ви пишете про загублені, розкрадені села, які вимирають, і ніхто не береться за їхнє відновлення. От якби ви знали, який багатий був у нас колгосп, а тепер нічого немає. Все розгребли ті, хто не працював для його розвитку.

Доброго вам здоров"я і великих успіхів, щоб мали побільше передплатників. А це означатиме, що газету люди люблять і довіряють їй.



Іващенко Віра Зосимівна,
с. Вільховець Звенигородського р-ну Черкаської обл.





Спасибі моїй любимій газеті за виграш. Він дуже до речі — я щодня думала, де взяти гроші для передплати на наступний рік. Узяла кредит на проведення газу, тому пенсія ітиме лише на погашення боргу. А так же хочеться почитати газету. І ось такий сюрприз. У моєму житті це перший виграш.



Ситник Віра Мусіївна
(переможниця конкурсу "Виграй 500 гривень-48"),
с. Михайлівка Кам"янського р-ну Черкаської обл.





Дорогі видавці "Газети по-українськи". Дякую за те, що зробили таку газету. Не було б ції газети, я не мав би таких  коштів, які ви мені подарували. Бажаю вам міцного здоров"я, успіхів у справах і турботах.



Учасник Вітчизняної війни, пенсіонер,
Ковалевський Андрій Якович
(головний переможець конкурсу "Виграй 500 гривень-48")
с. Прихідьки Пирятинського р-ну Полтавської обл.





Дякую за виграш 500 гривень. Грати почала за рекомендацією свого чоловіка — затятого гравця. Завжди хотіла перемогти, але не надто в це вірила. Вважаю себе невезучою. Ваша газета мені сподобалася: вона доступна за ціною і багато різнопланової інформації. Окрім нашої сім"ї, "Газету по-українськи" читають колеги чоловіка. У поліклініку він приносить усі прочитані газети та журнали. Тепер сподіваюся на новий виграш. У вас призів багато!

Бажаю знаходити нових прихильників щодня.



Доброва Валентина Василівна
(головна переможниця конкурсу "Виграй 500 гривень-45"),
м. Кіровоград





Пишу вам знову. Я вже так звикла до "Газети по-українськи", що з нетерпінням жду кожен номер. Читаю давно, а беру участь у грі недавно. Чомусь виникла недовіра через інші газети — нічого там так і не виграла. Не ображусь, якщо і у вас не виграю, хоча дуже потрібні ті речі, що в картках, бо їх нам нелегко купити.

Та головне, щоб газета і надалі була цікава та правдива.



Малюта Наталія Юхимівна, м. Козятин Вінницької обл.





Шановні автори "ГПУ"! З вашою (тепер і нашою) газетою познайомився випадково більше ніж півроку тому. І полюбив, як то кажуть, із першого погляду. Побільше б таких газет в Україні. Тоді, може, і згадали б, чийого роду ми діти.

За виграш дякую окремо, — не в ньому справа, — буде додана ця сума до передплати.



Черненко Михайло Петрович
(переможець конкурсу "Виграй 500 гривень-49")
с. Бобрик Броварського р-ну Київської обл.





Щиро вдячна, що на мою долю випав виграш. Прочитала в газеті за 23 жовтня, що виграла 500 гривень, і моїй радості не було меж! Я відразу розповіла своїй сестрі, адже це вона мені порадила виписати вашу газету. Передплачу "Газету по-українськи" на наступний рік і далі гратиму.

Живемо з чоловіком в селі. Виховуємо трьох дітей: Ванька — учень 2-го класу, Танюша — першокласниця, Дімці в листопаді буде 4 роки. Усі дружно читаємо вашу газету: вона і проста, і змістовна.



Василець Олена Дмитрівна
(переможець конкурсу "Виграй 500 гривень-47"),
с. Богуші Березнівського р-ну Рівненської обл.
Зараз ви читаєте новину «Листи читачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі