середа, 30 грудня 2009 16:35

Ірена Карпа житиме з американцем в Києві

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Київська письменниця Ірена Карпа познайомилася із американським фінансистом Полом Хенсеном через Інтернет. Вони зійшлися на тому, що житимуть у Києві, але багато подорожуватимуть по світу
Київська письменниця Ірена Карпа познайомилася із американським фінансистом Полом Хенсеном через Інтернет. Вони зійшлися на тому, що житимуть у Києві, але багато подорожуватимуть по світу

Письменниця і співачка Ірена Карпа, 29 років, три тижні тому з чоловіком Норманом Полом Хенсеном, 42 роки, повернулися з медового місяця. Пара провела його в гімалайському королівстві Верхній Мустанг.

— Лазили по горах, відвідували монастирі, — розповідає Ірена в столичному ресторані "Оліва". — У кам"яній печері були відвідувачами номер 99 і 100. У горах працювала над своїм новим романом, дія в ньому відбувається саме в Гімалаях.

Норман — американський фінансист. П"ять років жив між Сполученими Штатами, Росією та Україною. Вони познайомилися через Інтернет у соціальній мережі "Фейсбук".

— У чоловіка українські прадід і прабабця, виїхали в Америку на початку минулого століття. Його дід народився вже в Америці. Норман написав мені на сайт, що йому подобається наша музика. Він пишається, що в нього українське коріння. Мене як патріотку це зачепило, і я написала "дякую".

Пара листувалася місяць, уперше зустрілися в Києві.

— Це була ділова зустріч. Норман знайомив мене з австрійським продюсером, щоб передала йому свої диски. Тоді в кафе зрозуміла, що з цим чоловіком можна дружити.

У вересні Ірена розлучилася з київським письменником Антоном Фрінляндом. Вони жили разом трохи більше року.

— Розійшлися цивілізовано. До розлучення я йому не зраджувала. Антон любив сидіти вдома і писати, а мені треба було кудись пертися, лізти, ниряти. Просила, щоб їздили в подорожі порізно, а він казав, що раз одружені — маємо все робити разом. Інколи заходжу до Антона, щоб вигуляти нашого спільного собаку. Із квартири забрала тільки свій одяг. Залишила навіть техніку, яку купували разом. До нього зустрічалася з бізнесменом. Коли йшла від нього — попросила, щоб віддав мою картину. Не дав нічого.

Коли мама почула, що розлучаюся, плакала і панікувала. Заспокоїлася, коли взнала, що через місяць знову вийду заміж

Норман освідчився у Парижі, на станції метро Мадлен. За місяць зареєстрували шлюб у мерії Сан-Франциско.

— Коли мама почула, що розлучаюся, плакала і панікувала. Заспокоїлася, коли взнала, що через місяць знову вийду заміж. Тато Нормана — адвокат, а мама — домогосподиня. Дивувалися, що я така молода, а вже досвідчена в сімейних справах.

Каже, не хотіла знову йти в РАЦС. Їх розписали в мерії Сан-Франциско.

— Не бажала чути занудних тьоть, що питають: "Чи готові ви, Ірено, взяти в чоловіки...". Тітонька з ювелірного магазину "Тіфані" була нам за свідка та фотографа. Потім удвох із Норманом поїли в ресторані Френка Копполи (американський режисер, у ресторані подають вино з його виноградників. — "ГПУ"). Погуляли біля океану, купили книжок і кілька мистецьких альбомів.

Норман подарував Ірені каблучку й кулон із діамантом від "Тіфані". На інтернет-сайтах такі коштують до $10 тис.

— Як вибирали сукню, то був жах. В універмазі все ще страшніше, ніж у Києві:  рюшечки, рози, фестончики. Щось типу нацицьника, а від нього довга матерія, як пачка маргарину. Вибрала маленьке плаття, чорно-сіре диско. Волосся заколола шпильками. На фото вийшло ніби гарно.

Ірені закидають запальний і непередбачуваний характер. У коментарях на сайтах пророкують недовге життя її другому шлюбові.

— Ті, хто це пишуть, не знають Ірену, — заперечує Норман. — Моя дружина випромінює позитивну енергію. Бути її чоловіком радісно і легко.

Подружжя житиме в Києві, хоче багато подорожувати. У Нормана є кілька виноградників у Каліфорнії і третина каналу "УТЗ-захід". Він пропонував переїхати до Москви, але Ірена відмовилася.



Цифра


65 пар

розписалися у столичному Центральному РАЦСі 9 вересня 2009-го, в день трьох дев"яток. 7 листопада 2007 року побралися 77 пар, 8 серпня 2008-го — 70.

Свідками були дельфіни

Харків"яни Ольга і Андрій Зарецькі поїхали в РАЦС на велосипедах. Наречений одягнув костюм і кросівки, наречена — весільну сукню і мокасини.

У липні кияни В"ячеслав і Євгенія Пономарьови зробили весілля у стилі рокерів. Святкували на Трухановому острові. Там танцювали під рок-музику і пили пиво.

У серпні харків"яни Світлана Луполчук і Сергій Поярков побралися в дельфінарії. За свідків узяли дельфінів Віту й Геркулеса.

Аліна Сваровські з Полтави й киянин Віталій Селик одружилися таємно від батьків 24 серпня на фестивалі "День незалежності з Махном" у запорізькому місті Гуляйполе.

У вересні одесити Віктор Шолошенко й Наталія Ковригіна влаштували "безалкогольне весілля на продаж" у міському саду. Гостями були понад 600 людей, які випадково опинилися поряд. Молодята продали своє весілля спонсорам, які оплатили все.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа житиме з американцем в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі