четвер, 01 жовтня 2009 18:48

Голу Астаф"єву заборонили показувати вдень

Автор: фото надане прес-службою компанії ”mamamusic”
  Дарія Астаф’єва та Юлія Кавтарадзе знялися голими в одному з одеських супермаркетів. Кліп із цими кадрами заборонили показувати по телебаченню до 23-ї години
Дарія Астаф’єва та Юлія Кавтарадзе знялися голими в одному з одеських супермаркетів. Кліп із цими кадрами заборонили показувати по телебаченню до 23-ї години

Кліп гурту "НікітА" на пісню "Верьовки" заборонили показувати на телеканалах у денний час. На відео співачки 24-річна Дарія Астаф"єва та Юлія Кавтарадзе, 26 років, гуляють супермаркетом оголені. Їхні інтимні місця прикрито чорними квадратами.

— Кліп можу переглядати безкінечно. У Юлі та Даші ідеальні тіла, — каже продюсер гурту 40-річний Юрій Нікітін. — Відео вийшло по-європейському стильне. Не розумію, чому його заборонили.

Голі співачки походжали між стелажами в одному з торговельних центрів Одеси. Його не закривали, бо режисер Віктор Скуратовський хотів, аби на відео зафіксували реакцію людей. Зйомки проводили уночі, щоб серед відвідувачів не було дітей.

— Я природньо почуваюся оголеною перед будь-якою публікою, — заявила після зйомок Астаф"єва. А Кавтарадзе спочатку відмовлялася. Казала, що в неї 1,5-річна донька, мовляв, соромно. Щоби підготуватися до зйомок, скупалася в озері гола.

Кліп крутитимуть після 23.00. В Інтернеті його можна переглянути о будь-якій годині.

Торік із ефіру телеканалу М1 зняли програму "Погода", яку вела Дарія Астаф"єва. Даючи прогноз, вона погладжувала руками груди, стегна та живіт.

Зараз ви читаєте новину «Голу Астаф"єву заборонили показувати вдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі