четвер, 08 лютого 2007 19:10

Донька Гурченко Марія Корольова хоче помиритися з матір"ю

  Донька Гурченко Марія Корольова працює медсестрою
Донька Гурченко Марія Корольова працює медсестрою

47-річна Марія Корольова перед Новим роком хотіла примиритися з матір"ю Людмилою Гурченко, 71 рік. Але жінки так і не подзвонили одна одній. 2003-го вони судилися через однокімнатну квартиру в Москві.

— Гурченко про нас зовсім забула. Моя донька Лєна недавно травмувалася, лежала в лікарні. Усі родичі відвідували її, а бабуся так і не приїхала, — скаржиться Марія. — Уже коли Лєну виписали, зателефонувала.

20-річна внука Гурченко Олена займається кінним спортом, працює каскадеркою.

— Кажуть, ніби я провела дитинство з Людмилою Марківною, — говорить вона. — Одягали мене, як ляльку, привозили до неї. Ми гралися, а потім мене відвозили назад. Мою роботу бабуся сприймає несерйозно. Каже, що я "гарцюю" в кадрі.

Людмила Гурченко на питання, чи спілкується вона з донькою, роздратовано відповідає:

— Не хочу про це чути!

Марія та її донька Олена ображені на актрису, бо вона не захотіла віддати їм однокімнатну квартиру. Це помешкання залишилося від матері Гурченко Олени. Марія подала на Людмилу Марківну до суду. Той постановив 2/3 квартири віддати Гурченко, а третину — Марії. Донька Гурченко відмовилася від $10 тис. компенсації за свою частку житла.

До трьох з половиною років Марія жила в Харкові з бабусею та дідусем. З її батьком, актором Борисом Андронікашвілі, Гурченко прожила рік. Коли Марію перевезли до матері в Москву, вона хотіла повернутися до Харкова. Гурченко після "Карнавальної ночі" довго не знімалася. Аби заробити на прожиття, їздила на гастролі.

Три роки дівчинка називала батьком другого чоловіка Людмили Марківни Йосипа Кобзона. Потім її вітчимом став музикант Костянтин Купервейс.

Марія працює в одній з московських лікарень медсестрою. Від шлюбу з Олександром Корольовим вона народила двох дітей — сина Марка та доньку Олену. Гурченко обожнювала Марка. Кажуть, через сімейні конфлікти 14-річний Марк "сів на голку". Коли хлопцеві було 8 років, Олександ Корольов покинув їх із матір"ю. Згодом він відвіз сина до Америки, у клініку для наркозалежних.

Невдовзі Марк повернувся до Москви. Колишні друзі знову запропонували йому героїн. Хлопцеві стало зле. "Швидка" приїхала запізно. Лікарі констатували смерть від передозування. Кажуть, останніми словами Марка були: "Прости, Люся".

Гурченко була шокована смертю внука. Вона прийшла на його похорон із чоловіком Сергієм Сеніним. Поклала квіти й одразу пішла. Відтоді актриса більше не була на могилі Марка. Вона не може вибачити доньці, що та приховала від неї його залежність від наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «Донька Гурченко Марія Корольова хоче помиритися з матір"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі