четвер, 17 серпня 2006 18:41

"Чому я все життя утримую багато людей?"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Корегувати біоенергоінформаційну систему часто звертаються відомі люди: артисти, юристи, політичні діячі, лікарі. За родом своєї діяльності вони мають стосунки з великою кількістю людей, які по-різному, як свідомо, так і несвідомо, впливають на стан їхньої біоенергоінформаційної системи.

Якось один відомий композитор Б. під час чергового сеансу запитав: "Чому я все життя утримую багато людей? Я не жалкую грошей, які практично всі пішли нанівець. Мої діти всі здорові, освічені. Жінки, які були в моєму житті, заможні і здорові. Я із задоволенням допомагаю родичам, друзям? Але чому?"

На запитання щире, від душі біоенергоінформаційне поле завжди дасть відповідь. Уявіть Середньовіччя. Багатий сеньйор до своїх володінь силою приєднав жалюгідні клаптики землі мешканців міста. Обурені люди йдуть до його палацу. Ремісники, торговці, жінки і діти вигукують свої вимоги віддати їхню землю. Сеньйор у гніві зриває з пояса гаманець зі сріблом, кидає у натовп і наказує вартовим вигнати людей за ворота.

Вам тепер зрозуміло, чому ви все віддаєте? І, можливо, за це життєве втілення душі ви не відпрацюєте зловживань минулого. Ваше щастя, що ви не шкодуєте і маєте великий талант. Фактично ви маєте рівновагу: ваша справа — музика, яка дає велике задоволення, самореалізацію і вам не треба думати про гроші. Це — винагорода, яка допомагає відпрацьовувати карму. Мене цікавить, за що вам дано такий талант?

І біоенергополе знов дає інформацію: Божий храм. Високо на хорах, світловолосий, як ангел, хлопчик із захопленням дивиться на органіста. Крім музики, для нього нічого в світі не існує. Раптом різкий голос кличе малого до його буденних обов"язків: допомагати у церковній службі. Батьки хлопчика, бажаючи кращої долі сину, віддали його допомагати ксьондзу і вчитися у нього.

Вона давала одяг своїм подружкам і ті їй поробили порчі на одяг

Це теж одне зі втілень композитора. Музичні мрії дитини в минулому реалізуються тепер. Відпрацьовуючи провини попередніх реінкарнацій, доля може подарувати для цього міцне здоров"я, талант, успіх?


Дочці нашої читачки з Тернопільщини пані Марії Г. доля подарувала вроду: "В технікумі вона навчалася з трьома подружками. Серед них вона була найвродливіша. Подруги мінялися одягом та іншими речами. До неї залицялися хлопці, і коли запропонували вийти заміж, я не була готова до цього — донька була дуже молода — тільки-но виповнилося 17 років.

Хлопців було багато. Походять трохи і розійдуться. Так продовжується й досі. Якось одна жінка сказала, що їй пороблено, бо вона давала одяг своїм подружкам і ті їй поробили порчі на одяг. Тепер моя дочка звинувачує мене в тому, що я не дозволила їй вийти заміж.

Також їй не щастить з роботою. Тільки влаштується, одразу звільняється. В усіх своїх проблемах вона звинувачує мене.

Чи дійсно є якась вина, чим я завинила перед нею? Зараз їй 42 роки. Порадьте, як мені бути".

Шановна пані Маріє, вродливість для вашої дочки — нагорода й водночас іспит. Судячи з листа, вона його не витримала.

Одяг, як і інші особисті речі, насичені енергіями-інформаціями, як позитивними, так і негативними, про конкретну людину. Коли люди одягають чуже, іде як свідомий, так і несвідомий енергообмін через речі. Тобто дуже легко скинути неуспіх, хворобу, нещастя, лиху долю і забрати успіх, щастя. До речі, секонд-хенди з погляду біоенергетики — це ведмежа послуга.

Ваша дочка виділялася вродою, завдяки їй мала успіх у хлопців. Нічого дивного в тому, що вона вся в порчах, різних за призначенням. Наслідок того, про що йдеться у вашому листі. Але звинувачувати матір у своїх негараздах може тільки егоїстична, невисокого духовного рівня людина.

Про зняття порч вона має турбуватись сама, а не ви.


Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «"Чому я все життя утримую багато людей?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі