пʼятниця, 29 квітня 2016 05:20

Чого ви найбільше боїтеся?

Олег Михайлюта, 42 роки, лідер гурту "Танок на майдані Конго":

— Боюся болгарського перцю в овочевих салатах. А найбільшу паніку спричиняє, коли лежить в українському борщі. Неприйнятно класти болгарський перець у наш борщ.

Олександр Власюк (Сашко Лірник. — ГПУ), 53 роки, казкар:

— У дитинстві дуже боявся заходити в темну кімнату. Здавалося, з темряви на мене вискочить лисиця з книжки Карла Коллоді "Пригоди Піноккіо". Одного разу зрозумів, що треба себе пересилити. Тата й мами не було вдома. Зайшов у темну кімнату, сів на ліжко і зціпив зуби. Коли повернулися батьки, побіг їм хвалитися.

Останнім часом переслідує страх, що не встигну щось зробити, бо помру раніше. Хочеться ще книжку видати, фільм зняти, мультфільм. А з дрібними страхами справляюся за допомогою думки — "на мене ж усі дивляться". Якось їздив із друзями в гори. Вперше катався на лижах. Коли на них став, почав хвилюватися. Але оскільки на мене дивилися колеги, зібрався з думками і поїхав. Коли з'їхав, знепритомнів.

Тамара Яценко, 60 років, акторка:

— Мій найбільший страх — коли хворіють близькі. А за себе не хвилююся.

Віталій Капранов, 48 років, письменник, видавець:

— За останні два роки життя стало настільки насиченим, що не до фобій. Революція, смерті, війна. Можливо, в цьому і є одне із завдань великих потрясінь — щоб люди почали думати про головне, а не про якісь дрібні страхи.

Зараз ви читаєте новину «Чого ви найбільше боїтеся?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі