вівторок, 20 вересня 2011 07:30

Британець не має на тілі жодного сантиметра без татуювання

Автор: фото з сайта www.mynews-in.net
 

Британець 69-річний Томмі Веллс робить собі татуювання, відколи закінчив школу.

— На мені тисяча креативних малюнків, — каже. — Не маю і сантиметра на тілі без татуювання. Боді-артом покрив руки, ноги, шию, груди, спину, ступні, сідниці, голову, вуха, щоки, губи й навіть геніталії.

Останню наколку зробив минулого тижня, на потилиці: "Я кохатиму тебе завжди. З любов'ю, Томмі". Напис присвятив своїй дружині Сандрі, яка померла сім років тому. Мала 61 рік.

— Ми прожили разом 44 роки. Вона ніколи не мала татуювань. Але перший малюнок я зробив після зустрічі з нею. Мені було 17. Нічого не сказав батькам. Пішов із дому на півдня. Наколов ім'я Сандри на руці. Після цього не можу спинитися. За гроші, які витратив на роботу тату-майстрів, можна було б купити кілька квартир та автомобілів. Це тисячі фунтів стерлінгів. Але я не шкодую про зроблене.

Діти Томмі теж захопилися татуюваннями. Але батько переконаний, що їм не вдасться побити його рекорд:

— Старший син вкрив малюнками півтіла. Поки що не наважився розмалювати обличчя. Боїться, що через це його виженуть із роботи. Донька робить наколки тільки на животі й спині. Показувати їх соромиться.

Зараз ви читаєте новину «Британець не має на тілі жодного сантиметра без татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі