середа, 30 грудня 2020 00:55

"Бив по голові. Лежала і кричала, а коли вже не могла — терпіла"

Автор: KP.RU
  Танцівниця Поліна Ололо тримає на руках доньку Меліссу, яку народила після розлучення з цивільним чоловіком співаком Сергієм Пархоменком. Цього року він забрав спільних синів: 11-річного Марка і Платона, 10 років
Танцівниця Поліна Ололо тримає на руках доньку Меліссу, яку народила після розлучення з цивільним чоловіком співаком Сергієм Пархоменком. Цього року він забрав спільних синів: 11-річного Марка і Платона, 10 років

— Сергій сказав: "Думаю, діти мають бути зі мною". Це звучало, як вимога. Розмова тривала близько 2 хвилин. Він пішов. Наступного дня забрав із тренування Марка і Платона, й більше дітей я не бачила. Коли спитала чоловіка, де вони, відповів: "Ми поїхали до Харкова". Він тоді там жив, — розповідала в березні колишня цивільна дружина репера 44-річного Сергія ПАРХОМЕНКА танцівниця 34-річна Поліна ОЛОЛО. Вони розійшлися 2015-го. Цьогоріч співак забрав синів 11-річного Марка і Платона, 10 років.

— Серьога змінив їм номера. Я не могла додзвонитися, — розповідає Поліна Ололо. — Подавали адвокатський запит, щоб дізнатися, де мої діти. З'ясували, що в лютому вони виїхали в Крим. Там проживають батьки Серьоги. Добивалася зустрічі з ними, але марно. Наприкінці травня нам таки вдалося побачитися. Поведінка дітей змінилася. Раніше вони мене обіймали, бігли назустріч, а тепер боялися близько підійти. Видно, що залякані. Подала позов до суду. Хочу, щоб Сергій повернув ­синів.

Улітку Пархоменко виставив у "Ютюбі" автобіографічний фільм. У ньому розповів, чому вирішив кардинально змінити життя дітей. Вони на відео запевняють, що з батьком їм добре.

— Поруч із матір'ю Платон став агресивним і неврівноваженим, не міг контролювати негативні емоції, — говорить Пархоменко. — Мені радили звернутися до психолога. Та я переконаний, що впораюся сам. Дітям потрібен батько. Коли Марк і Платон стали жити зі мною, у них з'явилися режим і дисципліна. Почали займатися спортом, правильно харчуватися. Не дивляться бездумно телевізор. Вони читають і переглядають наукові фільми.

Перший шлюб Серьоги з моделлю Даямі Моралес тривав недовго. Заради нього кубинка переїхала 2005‑го в Україну. Після розлучення залишилася тут. Має художню галерею, викладає афро-кубинські танці. З Поліною Ололо він зійшовся 2008-го.

— Сергій не раз мене бив, — говорить Поліна. — Якось хтось сказав йому, що в мене з'явилися нові стосунки, хоча ніколи не зраджувала. Він мене вдарив. Забрав телефон і став писати всім: "Ідіть на х…" Потім викинув його в озеро. Не знаю, скільки разів бив по голові, скільки разів непритомніла. Я лежала і кричала, а коли вже не могла — терпіла.

Тривають судові процеси за право опіки над дітьми.

— Сергій не ходить на засідання, і їх постійно переносять, — говорить Поліна Ололо. — На минулому, що відбулося 1 грудня, мали розглядати мою заяву, щоб зобов'язати Сергія Пархоменка забезпечити навчальний процес для синів. Вони з вересня не ходять до школи. У всіх дітей є навчання та друзі, а в моїх — чотири стіни, бо так вирішив їхній батько. Засідання перенесли на січень 2021 року за заявою адвоката Пархоменка.

Зараз ви читаєте новину «"Бив по голові. Лежала і кричала, а коли вже не могла — терпіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі