четвер, 01 лютого 2007 18:20

Білан підписав контракт на мільйон доларів

  Діма Білан рекламуватиме джинси
Діма Білан рекламуватиме джинси

Російський співак Діма Білан, 25 років, підписав контракт на $1 млн. Він рекламуватиме джинси. Рік тому Білан погодився підписати угоду з компанією, що випускає газовані напої, за значно меншу винагороду — $25 тис. Зате відмовився знятися голим для британського гей-журналу "Ґейтаймз", хоч йому пропонували за це 100 тис. фунтів.

— На початку кар"єри я знявся у відвертій фотосесії, аби привернути до себе увагу, — згадує. — Зараз мені це вже ні до чого.

Білан (справжнє ім"я — Віктор Бєлан) приїхав до Москви з Нальчика. Учився там в музучилищі імені Гнесіних, підробляючи в магазині одягу "Бенетон". А тоді зустрів продюсера Юрія Айзеншпіса, нині покійного, який зробив із нього співака.

Кілька років Білан зустрічався з донькою гумориста Володимира Винокура Настею. На фестивалі "Новая волна" в Юрмалі познайомився з донькою композитора Ігоря Крутого, Вікою. У них почався роман. Віка навіть знялася в одному з його кліпів. За кілька місяців вони розійшлися.

Новою обраницею Білана стала модель Олена Кулецька, 22 роки. Вони познайомилися в паризькому аеропорту. Білан повертався до Москви зі зйомок екстремального шоу "Серце Африки", а Олена летіла на фотосесію до Берліна. Обоє прицінювалися в музичній крамниці до диска Патрісії Каас. З"ясувалося, що такий диск у магазині лише один. Білан уступив його симпатичній білявці. На обкладинці написав номер свого телефону.

Невдовзі Олена знялася у кліпі Білана "Це була любов", у Марокко. Вдячний співак подарував їй срібний арабський браслет.

— Він тепер завжди зі мною, — каже Олена. — Цей браслет дорожчий за діаманти.

Кулецька чотири роки живе в Парижі. Дівчина є обличчям англійської ювелірної фірми. Її гонорари сягають 200 тис. євро. Кажуть, вони з Дмитром збираються одружитися. Раніше подейкували, що Білан заручився із хлопцем-моделлю з Латвії Ровенсом Притулою, 27 років. Нібито на початку лютого хлопці збиралися в Німеччині відсвяткувати весілля.

Зараз ви читаєте новину «Білан підписав контракт на мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі