четвер, 15 жовтня 2009 19:54

Барбару Брильську налякав живіт Бронюка

Автор: фото: Ольга КАМЕНЄВА
  Лідер гурту ”ТіК” Віктор Бронюк і матір-одиначка з Одеси Марія Діденко на конкурсі ”Народна зірка” виконують пісню про чорнявого Іванка
Лідер гурту ”ТіК” Віктор Бронюк і матір-одиначка з Одеси Марія Діденко на конкурсі ”Народна зірка” виконують пісню про чорнявого Іванка

— Давай домовимося: за час зйомок проекту ти маєш схуднути, — співачка 39-річна Ірина Білик плескає долонею по складках на животі Андрія Дроботюка, продавця мобільних телефонів із Мелітополя. Вони співають у шоу "Народна зірка" на телеканалі "Україна". — Я теж спробую. Худнути будемо наввипередки.

Ірина виступає в синьому махровому халаті.

— Під халатом маю жовту коротеньку сукню й рожеві трусики, — сміється. Піднімає поли плаття й показує рожеві панталони з рюшами. На панталонах надпис "Коляденко".

Шоу знімають в першому павільйоні кіностудії ім. Довженка. Глядачі в залі фотографують конкурсантів на мобільні телефони.

— Мне очень нравятся молодые мужчины. Ты отлично двигаешься! — звертається до Андрія член журі, польська актриса 68-річна Барбара Брильська.

— А жена ему зачем? — дивується Ірина.

— Меня его жена не интересует, — стенає плечима Барбара. Біля неї сидить поет 64-річний Юрій Рибчинський. На першій сторінці сценарію малює її портрет у профіль кульковою ручкою.

— Це готовий дует, — додає Рибчинський. — Раджу Ірі придивитися до цього чоловіка й взяти його в свою програму.

Білик соромиться й ховає обличчя в долоні.

Оголошують пару: 30-річного Віктора Бронюка з гурту "ТіК" та Марію Діденко, матір-одиначку з Одеси. Вони виходять у народному вбранні. Марія співає про чорнявого Іванка. Віктор підіймає руки догори й оголює низ живота. Після першого куплету Бронюк підходить до Брильської й польською пояснює, про що йдеться в пісні. Після другого те саме російською розказує актрисі Анастасії Заворотнюк.

— Эта песня про любовь по внешним признакам, — каже. — Парень Ваня полюбил девушку только за то, что у нее черные волосы и она красиво носит воду.

— Он испугал меня, — прикладає руку до серця Брильська. — Показал свой большой живот, а я это не люблю. Очень не секси! Девять баллов.

— Барбара ще та баба, — упівголоса зауважує високий смаглявий чоловік у залі. — Як молодий Дроботюк — то "очень нравится", а як товстий Бронюк — то "не секси". Її сюди покликали працювати в журі, а не нареченого собі шукати.

Зараз ви читаєте новину «Барбару Брильську налякав живіт Бронюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі