вівторок, 02 серпня 2011 05:15

Ані Лорак купила "феррарі" за 250 тисяч доларів

Співачка 32-річна Ані Лорак їздить Києвом "феррарі", призначеним для перегонів. Вартість автомобіля $250 тис. Доти вона мала позашляховик і спортивне авто. У минулі вихідні приїхала новою машиною до київського Пасажу зі своїм чоловіком — турецьким бізнесменом Муратом Налкакіоглу, 33 роки. Подружжя скуповувалося там.

— Я не одразу впізнав Ані Лорак, — каже 28-річний Андрій, який бачив співачку в Пасажі. — До вагітності вона була дуже худа. Зараз трохи поправилась. Очі ховала під великими окулярами. На голові мала бейсболку. Від магазину до магазину не ходила. Сідали з чоловіком у машину і проїжджали кілька метрів.

9 червня Лорак народила доньку Софію. Через місяць після пологів знялася на березі Дніпра у фотосесії для одного з глянцевих журналів.

— Зйомки затяглись на 5 годин, — згадує співачка. — Софія спала у колясці й не турбувала маму. Всі хвалили мене, що я гарно виглядаю. Мені дуже приємно це чути. Але насправді в мене зараз малувато часу, аби стежити за собою.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак купила "феррарі" за 250 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі