четвер, 13 червня 2024 08:02

Заєць і листівка, які прислали залізничники чотирирічному хлопчику

Іграшкового зайчика й листівку від працівників Укрзалізниці отримала волонтерка Наталія Красота для свого сина, 4-річного Ярослава. Хлопчик загубив свою улюблену іграшку в потягу під час поїздки до Львова.

– 19 травня вийшли з потяга і я вже на вокзалі помітила, що в сина немає його улюбленого зайця. Він розплакався, і ми побігли на пошуки. Тоді потяг вже вирушив. Обходили весь вокзал, запитували в адміністратора. Але сказали, що іграшки ніхто не бачив. Бюро знахідок на вокзалі не було, – розповідає Наталія.

 

Жінка написала в офіційний чат Укрзалізниці й відзначила компанію в дописі у фейсбуку. Залізничники відповіли, що обшукали все, але іграшку знайти не вдалося. Невдовзі Наталії написав менеджер із запитів клієнтів і контролю якості Укрзалізниці Владислав Бондар. Він запропонував відправити Ярославові подарунок. 23 травня Наталія отримала посилку. У ній були новий зайчик і листівка, адресована Ярославу: "Привіт, друже! Ми зустріли твого Зайчика в одному з наших вагонів. Уявляєш, він вирішив помандрувати залізницею! Тоді ми випили з ним чаю і вмовили повернутися до Ярослава та розповісти про свої пригоди. Не дивуйся, що він виглядає трішки інакше. Подорожі змінюють людей, а зайчиків – і поготів! Але всі зміни на краще! Тримай міцно тих, кого любиш".

– Така турбота розчулила, – каже Наталія. – На тлі сьогоднішніх подій це як промінчик надії. Проте малий не сприйняв історії про те, що зайчик змінився. Тому я сказала, що це його друг, а наш поїхав у гості в Нідерланди і скоро повернеться. Мої подружки відправили фото знайомим, а ті в Нідерландах знайшли такого ж у продажу в інтернеті.

Раніше родина жила в Запоріжжі, але тепер оселилася в Кам'янці-Подільському на Хмельниччині. Торік чоловік Наталії загинув на війні. На початку повномасштабної війни жінка разом із сином виїхали за кордон.

– Тоді й почалася історія нашого зайчика, – говорить Наталія. – Іграшку нам подарували в Нідерландах. Потім він із нами переїхав у Швейцарію. Разом із зайцем ми повернулися до рідного Запоріжжя. Проте після березневої атаки по ДніпроГЕС переїхали до Кам'янця-Подільського.

Зараз ви читаєте новину «Заєць і листівка, які прислали залізничники чотирирічному хлопчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі