середа, 20 лютого 2013 16:21

Мені цікавіша історія моди, ніж історія України

  Настя ПРУДКА, 18 років, студентка. Народилася в місті Шпола на Черкащині. Мати - головний бухгалтер у місцевому газовому господарстві, батько працює там проектувальником. Настя навчається на першому курсі столичної Академії стилю та дизайну, платить півтори тисячі гривень на місяць. "У Києві на мене звертають більше уваги, ніж у Шполі. Часто підходять у метро й питають, чому я так яскраво вдягнута. У мене навіть навушники обклеєні кольоровою плівкою".

Орендує кімнату в подружки. Хлопця не має.

Улюблений колір - рожевий, кінофільм - "Сафо". Має 20 пар взуття. Безкоштовно шиє речі знайомим. Мріє стати дизайнером і здобути фах психолога
Настя ПРУДКА, 18 років, студентка. Народилася в місті Шпола на Черкащині. Мати - головний бухгалтер у місцевому газовому господарстві, батько працює там проектувальником. Настя навчається на першому курсі столичної Академії стилю та дизайну, платить півтори тисячі гривень на місяць. "У Києві на мене звертають більше уваги, ніж у Шполі. Часто підходять у метро й питають, чому я так яскраво вдягнута. У мене навіть навушники обклеєні кольоровою плівкою". Орендує кімнату в подружки. Хлопця не має. Улюблений колір - рожевий, кінофільм - "Сафо". Має 20 пар взуття. Безкоштовно шиє речі знайомим. Мріє стати дизайнером і здобути фах психолога

Настя Прудка шокувала батьків своїх однокласників

Замість шкільної форми я могла одягти чорний шкіряний корсет із білою блузкою та шкіряну спідницю. Або обшиті шипами чорні штани та яскраво-рожеві уґі в блискучих паєтках. Може, це вульгарно, але дуже креативно. Так люди вбираються на танці, а я ходила до школи.

На шкільний вечір прийшла в білій хутряній жилетці, чорній сукні та білих хутряних чоботах. На ноги одягнула чорні колготки з узором. На голову – перуку з блакитного волосся. Образ допомагав робити тато, він теж цікавиться модою. Шив мені жилетки з шипами ще в молодших класах. Робив сережки-гітари, а у восьмому класі пошив сумку в формі зірки. Вчителі казали "звездный воин", а одно­класники – "звєзда".

Волосся відтоновувала в голубий, рожевий і фіолетовий кольори. В червоний не фарбувалася, бо він не привертає уваги. Я хочу стати дизайнером. За модою слідкую із сьомого класу. Мені цікавіша історія моди, ніж історія України.

У 10 класі мама за два дні та ніч заплела мені африканські косички.

За два дні пошила кофтину із цукерок

Почала ввечері в п'ятницю, а закінчила в неділю під ніч. У понеділок я прийшла до школи в усій красі. Завуч сказала, що в моєї мами золоті руки.

За два дні в дев'ятому класі змайструвала собі кофтину з цукерок. Пришивала їх одна до одної ниткою, а потім до білої футболки. Там були

не лише смоктульки, а й шоколадні. На кофтину витратила 5 кіло. Одягнула її

на День святого Валентина до школи, сережки й намисто теж зробила із цукерок. Потім цю кофтину з'їли.

На випускний одягнула білу перуку, рожевий корсет, спідницю, білі панчохи з поясом та рожеві туфлі на високих підборах. Створила образ ляльки Барбі. Коли з батьками йшла до школи – народ пальцями тицяв. Чула, як кричали: "Боже, що це за позор такий? І куди батьки тільки дивляться? Це вона на випускний отак іде? Та їй на трасу треба йти, а не в школу". Знайомі моїх батьків перестали з ними спілкуватися.

На Новий рік мене запросили в телевізійне шоу. Перед цим організатори попросили креативненько одягнутися. За два дні пошила короткі шорти з латексу, наклеїла на них закльопки. Зверху – піджак із металевими погонами. Не могла знайти щось з аксесуарів із шипами на шию, то купила собачий нашийник. Узула туфлі на 20-сантиметровій платформі. Маю 160 сантиметрів зросту, важу 47 кілограмів, тому вийшло ефектно.

На гардероб багато грошей не витрачаю. Десь 2–3 тисячі гривень на місяць. З останнього – купила чорну сукню з шипами, комірець зі штучних перлів і три шапки – рожеву, зелену й жовту. Не знала, яку вибрати, тому взяла три.

Зараз ви читаєте новину «Мені цікавіша історія моди, ніж історія України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі