четвер, 28 жовтня 2010 13:31

Жодних міжнародних угод не порушували. Не було ніяких обмежень на продаж зброї в цю країну. Контракти укладали ще 2006 року

 
Голова парламентської комісії з розслідування поставок зброї Грузії "регіонал" Валерій Коновалюк заявив: генпрокуратура може порушити кримінальну справу проти екс-президента Віктора Ющенка. Комісія вважає, що Україна продала Грузії озброєння на понад 2 мільярди доларів, а до держбюджету надійшло лише 200 мільйонів.

Микола СУНГУРОВСЬКИЙ, 59 років, директор військових програм Центру Разумкова:

"До бюджету ще й багато надійшло. Нехай пан Коновалюк спочатку навчиться рахувати. Коли виконується контракт на постачання зброї, Укрспецекспорт купує його в якогось підприємства. Сума надходить на рахунок цього підприємства, а в бюджет - лише податок із прибутку. Чекати, що казна отримає 2 мільярди, - це просто тупість. До того ж у Грузію продавали не нове озброєння. Такі звинувачення треба підкріпляти експертними висновками. А хто такий Коновалюк?
Жодних міжнародних угод не порушували. Не було ніяких обмежень на продаж зброї в цю країну. Контракти укладали ще 2006 року. За що Ющенка притягати до відповідальності? Його можна лише полаяти за необачність, оскільки там була напружена ситуація. Але зброю в Грузію поставляла й Росія. Чому Коновалюк не вимагає притягнення до відповідальності Путіна?"
Зараз ви читаєте новину «Жодних міжнародних угод не порушували. Не було ніяких обмежень на продаж зброї в цю країну. Контракти укладали ще 2006 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі