четвер, 15 липня 2010 17:44

Всі, у кого виникне бажання погудити або похвалити будь-який матеріал із тижневика "Країна", пишіть на адресу: [email protected]

У попередньому номері пишете: "Позаторік у 60-річного мера Одеси народився син". А чи знаєте, що 14 червня в Едуарда Гурвіца народилася ще й донька Лєна? Гурвіцу вже 62 роки!

Дмитро ПОНАМАРЧУК, Київ


Ярослав Грицак у своїй черговій колонці - на висоті. Але дивним видається приблизний, як він висловився, переклад назви книги Юзефа Тішнера. І про нього краще казати "ксьонзд", а не "отець". Бо "отцями" називають католицьких священиків із чернечих орденів.

Сергій


Юлія Латиніна розповіла про основні небезпеки нашого північного сусіда, а мені здається, що головна - це спивання нації. Нещодавно відпочивав у Криму. Влітку туди приїжджають багато росіян. Майже всі жінки курять і цілодобово цмулять пиво, чоловіки - горілочку. То були рідкісні моменти, коли я гордився українцями - таки менше п'ють і не так часто матюкаються. Особливо україномовні.

Андрій МОРОЗ, 37 років, Кам'янка Черкаської області


У матеріалі про французького легіонера багато вигадок. Хто там на війні дивиться, якого кольору смужка на шкарпетках?

Федір, 46 років, Луганськ


В Україні багато хлопців, яким нічого втрачати. Таким був і я. Французький легіон дав змогу розпочати нове життя, побачити світ і отримати паспорт Євросоюзу.

Сергій, Вінниця


Не люблю ходити по салонах краси й перукарнях, бо не можу терпіти розмов між жінками. Здається, у таких місцях навіть розумні втрачають глузд і стають квочками. Вивертають на люди всю брудну білизну.

Ольга, 30 років


Моя перукарка каже, що знає біографії всіх своїх клієнток. Хоча сама завжди працює мовчки.

Ольга, 38 років, Київ


Нещодавно збирався у відпустку, а грошей із рахунку зняти не можу. У банку кажуть: ви їх зняли в Миколаєві. А я зроду там не був! Ходив місяць, та й то не всю суму повернули.

Іван, 26 років, Коломия Івано-Франківської області


Коли в Полтаві відкривали філіал "Альфа-банку", чоловіка запросили працювати системним адміністратором. Він походив кілька днів, налагодив комп'ютерну мережу між відділеннями, та й пішов. Каже: "Домовлялися, що директор заплатить за роботу, а він відморозився. Говорить, що я "позаштатний" і та робота мені - як насіння лускати".

Валентина, 28 років, Полтава


В історії з "Альфа-банком" винна була касирка. Я теж недавно дзвонив в один банк. Питав, чи можна переказати гроші на рахунок клієнта. Якась працівниця відповіла: "Ні, ми такого точно не робимо". Прийшов у відділення. Касирка провела операцію за кілька хвилин.

Дмитро, Київ


Мали пилосос і "Самсунґ", і "Сіменс". А "Витязь" все одно найкраще тягне. Дурний був, що стару "Ракету" викинув. Як новими пилососиш - повна хата пилу, а старенький і чистить, і повітря не забруднює.

Михайло ГРИГОРОВИЧ, 64 роки, Рівне


Через Московський патріархат не спілкуємося з мамою. Вона не прийшла на вінчання, бо воно було в церкві Київського. Там же й охрестили доньку. Тітка сказала, що мати просила їхнього батюшку перемазати малу "з розколу". Не можу їй цього пробачити.

Тетяна КУЛІШ, 33 роки, Полтавська область

Зараз ви читаєте новину «Всі, у кого виникне бажання погудити або похвалити будь-який матеріал із тижневика "Країна", пишіть на адресу: [email protected]». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі