середа, 16 травня 2012 17:46

УКРАЇНА ЩЕ НЕ МАЄ СВОЄЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ

 

На урочистій зустрічі з ветеранами Другої світової війни з нагоди Дня перемоги керівництво Криму на чолі з прем'єром-"регіоналом" Анатолієм Могильовим обідало за окремим столом. Його накрили скатертиною, сервірували порцеляною, скляним посудом. Керівники автономії їли страви з м'яса, зокрема шашлик, пили коньяк, вина. Натомість стіл для ветеранів накрили клейонкою, поставили пластиковий одноразовий посуд. Учасників війни частували горілкою, пиріжками, гречаною кашею, вареною ковбасою

Ігор ЮХНОВСЬКИЙ, 86 років, голова Всеукраїнського об'єднання ветеранів:

- Таке досі трапляється, бо УКРАЇНА ЩЕ НЕ МАЄ СВОЄЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ. Коли немає інтелігентних людей, а є просто посади, то туди приходять люди некультурні. Навіть без елементарного почуття сорому. А ЯКЩО КУЛЬТУРИ НЕМАЄ У КЕРІВНИЦТВА, ТО ДЕ ЇЙ УЗЯТИСЯ СЕРЕД ОБСЛУГОВУЮЧОГО ПЕРСОНАЛУ? І це наша біда. Думають, що наїстися доброї їжі - ознака високої посади, статусності. Насправді це - ознака безкультур'я, якщо це визивно робиться.

Махатма Ґанді був аскетом і дуже шанованою людиною, лідером Індії. Дуже шкода, що обслуговуючий персонал великих начальників у Криму цього не розуміє.

Ветерани багато набачились у своєму житті. І, переконаний, дивляться скептично на такі витребеньки. Бо ж вони прийшли на прийом не наїстися. Їм потрібні були зустріч і розмови, можливість побачитися з друзями. А що стояло на столі - їм абсолютно байдуже. Та якщо вони помітили різницю у частуванні, ЇМ БУЛО БОЛЯЧЕ, що молодше покоління не розуміє значення цієї зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «УКРАЇНА ЩЕ НЕ МАЄ СВОЄЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі